Arrangement
Du er hjertelig velkommen både til våre arrangement rundt om i kretsene, og de sentrale arrangementene som samler folk fra hele landet.

Velg å se hele kalenderen, eller turprogram for Shalomtur ved å klikke på menyvalget i høyremargen.

Er du ute etter å finne lokale arrangement i ditt område, er det egen kalender på hver kretsside. Velg Krets i høyremargen.

De 5 neste arrangement
Des13
Julemøte i Sokndal
Onsdag 13. Desember, 2017 19:30
Onsdag 13. desember blir det åpent advent- og julemøte i regi av Shalom Sokndal, i BBM, Sokndal. Eks-misjonssekretær Per Larsen vil delta. Varhaug musikklag også. Enkel servering. Misjonsoffer. Velkommen fra både Hauge i Dalane og alle andre steder!
Des14
Salmekveld på Sele
Torsdag 14. Desember, 2017 19:00
Også i advent i år blir det samling i Sele bedehus, med fokus på noen av advent- og julesalmene; og med servering til, og misjonsinfo og et godt offer. I år med litt ekstra fokus på Brorson og tekstene hans. Misjonssekretær Paul Odland kåserer. Manuela Sevland akkompagnerer. Velkommen fra både Sele og nabobygder!
Jan7
Gudsteneste i Åkra
Søndag 7. Januar, 2018 11:00
Året tek til på beste måte, ved at DNI deltek i gudsteneste i Åkra kyrkje; som DNI har samarbeidsavtale med. Prest er Sveinar Medhaug. Leiar av kretsstyret, Dagfinn Våge, er med frå DNI. Velkommen frå både Åkra og andre stader i området.
Jan14
Nyttårsmøte Bru & Sokn
Søndag 14. Januar, 2018 18:00
Bru & Sokn bedehus inviterer til eit litt forsinka nyttårsmøte andre sundag i januar. Misjonssekretær Paul Odland deltek. Kanskje vankar det ein kaffedråpe etterpå? Velkommen frå både Bru, Sokn og andre øyar og frå fastlandet!
Jan18
Januarmøte på Nærbø
Torsdag 18. Januar, 2018 19:00
Det blir misjonsmøte og god start på året ved besøk av Leiv Roald Thu til misjonssamling midt i januar, torsdag den 18. jan kl 1900. Velkommen frå såvel Nærbø som andre stader!