Aaron Lewin
Aaron Lewin

Aaron Lewin på Norgesbesøk

Aaron Lewin kommer til Norge for å fortell om hvordan migrasjonen til Tyskland fører til en voksende bevegelse av messianske jøder i landet som var sentrum for de mest brutale forfølgelsene ovenfor jøder

I Tyskland har den jødiske befolkningen mangedoblet seg siden 1990-tallet. I landet som var sentrum for de mest brutale forfølgelsene ovenfor jøder, blomstrer den jødiske kulturen i dag. Det store tilskuddet av jøder i landet har også ført til at stadig flere av dem oppdager at Jesus var jøde, og stadig flere kommer til den konklusjonen at Jesus er jødenes Messias. Ingen andre byer merker dette like godt som landets hovedstad.

Vi har invitert Aaron Lewin til Norge for å fortelle om det spennende arbeidet han er med på i Berlin. Han er selv en Jesustroende jøde som leder Jews for Jesus i Berlin. Aaron er født i Israel, men har tilbrakt store deler av oppveksten og sitt voksne liv i Europa. Han har blant annet jobbet tett med Avi Snyder som i fjor utgav boka «Jøder trenger ikke Jesus – og andre misforståelser«. Lewin har også ledet og arrangert en rekke store evangeliseringskampanjer i Europa og har en enorm kompetanse og erfaring inne å dele troen sin med andre mennesker.

Aaron Lewin er en enormt inspirerende person som har en unik evne til å få kontakt med mennesker. Vi gleder oss stort over at han kommer til Norge for å dele av sine erfaringer og refleksjoner fra 25. til 31 mars 2019. Han kommer på besøk til Ålesund, Bergen, Akershus og Østfold før han avslutter sitt Norgesbesøk på en inspirasjonshelg på Bjorliheimen.

Program

  • 25. mars; Emblem Bedehus kl. 20:00.
  • 26. mars: NLA Høyskolen Sandviken kl. 11:20.
  • 27. mars: Ullensaker kl. 19:00.
  • 28. mars: Hans Nielsen Hauge VGS. kl. 09:30.
  • 28. mars: Tomb VGS. kl. 12:15.
  • 28. mars: Bjørnstad Bedehus (Sarpsborg) kl. 18:30.
  • 29. - 31. mars: Bjorliweekend.

 

Aaron Lewin på Norgesbesøk
 
Siste nytt
Besøk fra Jerusalem
Jubileumsarrangementer i Bergen krets
Vegard Soltveit ny generalsekretær i Israelsmisjonen