-

Forventninger til høsten

Vi håper at vi i løpet av det kommende året vil ha et spennende studieprogram for prester, teologistudenter og kristne organisasjonsarbeidere fra Norge og andre deler av verden.

Internasjonal leder for Caspari Center Knut Helge Høyland er hjemme på velfortjent sommerferie. Etter en hektisk vår med flere ansettelser og mye organisatorisk arbeid er det godt å kunne senke skuldrene litt, takke for semesteret som ligger bak, og løfte blikket å se fremover.

Et takkeemne er seminaret for sabbatskolelærere vi hadde i mai forteller Knut Helge, 140 deltakere var samlet til undervisning og felleskap under overskriften ”Guds kjærlighet til barna”. Kursene betyr mye for lærerne som er takknemlige for denne muligheten til å få god undervisning og påfyll til tjenesten, Knut Helge nevner bl.a Sveta en av gjengangerne på disse kursene; ”Jeg går aldri glipp av Casparis seminarer. Hver gang tar jeg med meg noe nytt og nyttig hjem til barnearbeidet”.
 
Når jeg spør Knut Helge om fremtiden merker jeg at det er en entusiasme og begeistring som preger han. Jeg ser virkelig frem til å kunne jobbe mer som teolog og den innholdsmessige delen av arbeidet på Caspari. Til nå har det vært mye administrativt som har hatt fokus, men med gode medarbeidere på plass, får jeg nå mer tid til å jobbe med nye prosjekter og utvikle innholdet på Caspari.
 
Et av de nye prosjektene vi jobber med, er et studietilbud for internasjonale studenter. Vi håper at vi i løpet av det kommende året vil ha et spennende studieprogram for prester, teologistudenter og kristne organisasjonsarbeidere fra Norge og andre deler av verden. Knut Helge oppsumerer dette med å presisere at i tillegg til å utruste den messianske bevegelsen i Israel, så har også Caspari noe å gi til kirken vår hjemme i Norge. Vi forvalter på en måte røttene i troen vår, og her har Caspari spilt en nøkkelrolle i formidlingen helt siden starten, dette er noe vi fortsatt ønsker at skal prege Caspari sier Knut Helge.