-
Vi ønsker alle velkommen til LM12!
Vi ønsker alle velkommen til LM12!

Velkommen til Landsmøtet!

Denne uka braker det løs! 27.juni-1.juli er det duket for sommerens storsamling – Velkommen til Sunnmøre Folkehøgskole i Ulsteinvik!

 

Dette blir knalldager! Med vakre lovsangstoner, god forkynnelse og livsbejaende aktiviteter skal landsmøtet i Ulsteinvik bli en minneverdig opplevelse for store og små. "Åpen himmel” er temaet, og det er vårt ønske og vår bønn at disse dagene skal bidra til fornyelse både på det personlige plan og vårt engasjement for Israel.

Gå til oversiktsside for Landsmøtet 2012

Priser, dagsbesøk og registrering
De rår litt usikkerhet i forhold til priser for dagsbesøk og deltakelse på enkeltmøter. Vi ønsker at folk som kommer for en hel dag og har planer om å delta på møter, seminarer og ikke minst måltidene, registrerer seg og betaler.

Imidlertid skal det ikke koste noe å delta på kveldsmøtene. Alle er hjertelig velkommen til å delta på de åpne samlingene! Men har du planer om å være med på opplegget en hel dag inkludert måltider ber vi deg registrere deg.

Av hensyn til lederne for barneopplegget har vi også ønsket å få mest mulig oversikt over de unge som kommer på dagsbesøk. Dette for at lederne skal kunne forberede opplegget best mulig. Meld fra om barns deltakelse på enkeltsaminger til Håvard Maustad på 450 35 880.

Program for barn og unge finnes her

Programoppdatering
Fredag kveld kl.22 byr vi på unge-voksne kveld etter kveldsmøtet – Her blir det konsert med Eero Taina og vi viser ”Filmen om BridgeBuilders”. Vel møtt!

God og trygg reise
Vi ønsker alle en god og trygg ferdsel på vei til Landsmøtet og gleder oss til å treffes!