Møt brobyggerne!

11. og 12. august kan du møte gjengen fra BridgeBuilders.

Møt brobyggerne!Møt brobyggerne 11.august

Under overskriften ”Møt brobyggerne!” har vi lørdag 11.august kl.14 gleden av å invitere til et sjeldent spennende og aktuelt arrangement i Fredheim Arena.

10 israelere, 10 palestinere og 10 nordmenn møtes for første gang i Rogaland i begynnelsen av august. På tross av mye som skiller dem møtes de til refleksjon og samtale om identitet, fordommer, respekt, anerkjennelse, enhet og konfliktløsning.

Lørdag 11.agust er det mulig å møte alle brobyggerne i Fredheim Arena og bli inspirert av unge mennesker som i troen på Jesus velger forsoningens vei i Midtøsten-konflikten!

Arrangementet har fri entré og er åpent for alle interesserte. Det passer bra for både unge og gamle. Dette er en svært sjelden anledning, og vi håper at mange folk vil finne veien på tross av sommerdvalen!!!

Vi håper dette kan være en vitamininnsprøytning like før semesterstart, og styrke kjærligheten til fellesskapet – De helliges samfunn, som vi bekjenner vår tro til.

Hjelp oss å spre informasjon om arrangementet i deres menighet – Se plakat nedenfor!

Spre også på Facebook – Bruk følgende link: https://www.facebook.com/events/306675129426451/
 

Menighetsbesøk 12.august

Søndag 12.august vil deltakere og ledere fra BridgeBuilders delta med sine vitnesbyrd på Gudstjenester og møter i regionen. Her er oversikten:

Formiddag:
Kristkirken, Ålgård – kl.11
Fredheim Arena, Sandnes – kl.11
Høyland kirke – kl.11
Bryne Frikyrkje – kl.11
Talgje kyrkje – kl.11
Hjelmeland kirke – kl.11
Randaberg kirke - kl.11

Kveld:
Misjonsmøte på Saron, Bryne kl.19:30
Jazzmesse i Tysvær kyrkje kl.19

Se mer info om prosjektet: www.bridgebuilders.no

Relaterte dokumenter