Solnedgang på Flø. Landsmøtet er over for denne gang.
Solnedgang på Flø. Landsmøtet er over for denne gang.

Vel blåst!

Da var årets storsamling over for denne gang. Israelsmisjonens landsmøte ble avholdt i Ulsteinvik 27. juni – 1. juni med nærmere 400 besøkende.

Programmet var fullpakket og variert med mange aktuelle og relevante temaer – både på bibeltimene, seminarene og kveldsmøtene. Innimellom ble det også tid til utflukter, sabbatsmåltid og misjonstivoli. Sistnevnte aktivitet innbrakte ca kr 36.000,-! Her fikk kreativiteten fritt utløp: svampkasting, hårsnauing, manikyr, historiefortelling, barnekor, cafe og mye annet.

Mange gode tilbakemeldinger kom også på bibeltimene og seminarene. Vi fikk ferske oppdateringer fra arbeidet i Israel, interessante innblikk i ulike Israels-teologier, tilbakeblikk på DNIs historie, innføring i diverse fototeknikker, ektefelle-undervisning, shalomturtreff med mer.

Mange ga uttrykk for at de ønsket både bibeltimene og noen av seminarene på trykk i Misjonsblad for Israel i tillegg til at de kommer på hjemmesidene våre, og redaktøren lover å prøve å få det til!

Etter gudstjeneste og lunsj søndag var det tid for hjemreise, og vi forlot Ulsteinvik mettet av gode opplevelser, lærerik undervisning og berikende fellesskap.

God sommer!

 
Siste nytt
Storsamling i Grødem
Hvorfor feirer jødene purim?
Årsmøte for Hedmark og Oppland krets