Alt, bare ikke Yeshua

return2sender presenterer "Alt, bare ikke Yeshua". En dokumentarfilm av Paul Magnus Lundø fra R2S::Teamtur til Boombamela april 2008.

På Nitsanim Beach er 40.000 unge israelere samlet for å feire Pesach (jødisk påske) på en alternativ måte. Her på Boombamela er spåkoner, Hare Krishna, scientologi, kabbala og all slags åndelige disipliner like naturlige innslag i festivallandskapet som mannen som står i kiosken og selger juice og noe å bite i. Folk er tørste, og mennesket lever ikke av brød alene. Dette er stedet for den som ikke er helt A4, og for de som gjerne er i opposisjon til det etablerte.

Hva skjer når en liten gjeng kristne slår opp sine telt på festivalen, og ønsker å dele sin tro med dem som måtte være interessert i å lytte? Følg Andreas, Johannes og de andre evangelistene, på deres teamtur med evangeliet tilbake til utgangspunktet.

Alt, bare ikke Yeshua er en ærlig og usminket dokumentarfilm om åndelighet, ungdomskultur, avvisning og lidenskap.


Filmen er oppsiktsvekkende og har en unik evne til å åpne opp for den gode samtalen om Israel, evangeliet og Guds frelsesplan. Med sitt røffe og usminkede utrykk gir den en troverdig fremstilling av dynamikken i teamturen. Filmen berører også flere sensitive og kontroversielle spørsmål, og utfordrer seerne til ettertanke og personlig engasjement.

I tillegg til en halvtimes dokumentar, inneholder DVDen intervjuer med teamdeltakerne og en kort reklamefilm for R2S::Teamtur. Filmen kommer med norske og engelske undertekster. Med utgangspunkt i denne filmutgivelsen utvikler vi også et nytt og spennende studieopplegg til bruk i bibelgrupper etc. Vi kommer tilbake med mer info når dette er klart.

Takket være rause bidragsytere har R2S hatt svært lave utgifter tilknyttet til denne utgivelsen. Vi vil særskilt rette en stor takk til Paul Magnus Lundø og Truls André Gjersøe for de heftig mange timene de har lagt ned i produksjonen. Vi priser Gud for hans ferdiglagte gjerninger – for ideen som dukket opp en måned før avreise, og for kreativiteten og de mange mulighetene som har etterjaget oss helt til den dag i dag.

Bestill ditt eksemplar på tlf. 22 98 85 00 eller send en e-post til post@return2sender.no der du oppgir hvor mange eksemplar du ønsker, ditt navn, din postadresse samt kontakt info. Vi vil sende filmen Alt, bare ikke Yeshua sammen med faktura i posten.