-
Maria (19) og Andreas (19) Masvie er søskenbarn og har hatt planer i nærmere to år om at de vil være et år på Caspari som volontører.
Maria (19) og Andreas (19) Masvie er søskenbarn og har hatt planer i nærmere to år om at de vil være et år på Caspari som volontører.

Volontør-søskenbarn

Våre nye volontører på Caspari Center på plass. Maria og Andreas har ventet på dette i nærmere to år.

Maria (19) og Andreas (19) Masvie er søskenbarn og har hatt planer i nærmere to år om at de vil være et år på Caspari Center som volontører. De deler volontørjobben og har planer om å studere hebraisk i tillegg.

For Maria, som bodde i Jerusalem i 10 år som barn, var hjemkomsten til Israel mer emosjonell enn hun kanskje hadde sett for seg. ”Å komme tilbake til mitt eget rom, som var blitt så mye mindre, og kjenne at dette er en viktig del av meg, var litt overrumplende. Spesielt etter over et døgn uten søvn og lite mat, slik det ofte er når man reiser med Air Baltic, ble ankomsten preget av følelsesmessig kaos. Så ble jeg syk i tillegg... Men etter noen dager falt jeg på plass, og nå er jeg her med hele meg. Og gleder meg stort til resten av året!”

Andreas har alltid vært interessert i Israel, og synes det er fascinerende hvordan de har klart å bygge opp et demokrati midt i en region som ikke er utpreget demokratisk. Og i tillegg få være med på en så viktig jobb som Den norske Israelsmisjon gjør, synes han er svært meningsfullt. Andreas var med på BridgeBuilders i august, og fikk dermed mange kontakter i Israel som han allerede har besøkt. Samme ettermiddag som jeg snakket med dem, skulle begge til Ramallah og besøke en som var med på BridgeBuilders. Maria har mange kontakter fra hun var liten, og hun forteller at de er opptatt mange sabbater fremover, siden mange av foreldrenes venner fra tidligere har invitert dem hjem.

Man blir glad av å treffe Maria og Andreas, og vi håper og ber om at de vil få et godt år, og bli velsignet i arbeidet og i de relasjonene de har og vil få.

Se oversikt over alle våre volontører