-
Hele gjengen samlet: De fleste i Israel som jobber for Den norske Israelsmisjon, Den danske Israelsmission og Frikirken.
Hele gjengen samlet: De fleste i Israel som jobber for Den norske Israelsmisjon, Den danske Israelsmission og Frikirken.

Retreat i Israel

Det var godt for medarbeiderfellesskapet å treffes i rolige omgivelser etter en tid som har vært litt ekstra utfordrende.

Retreat i IsraelPopulær tur med hest og vogn.Foto:DNI/Helene A JohanssonUrolighetene i Sør-Israel og Gaza har påvirket livet i større eller mindre grad til de fleste som jobber for Den norske Israelsmisjon, Den danske Israelsmission og Frikirken. Derfor var det et godt tidspunkt å ha retreat nå i slutten av november, der fokuset var på fellesskap, bønn, undervisning og hygge. Samlingen var på kibbutz HaOn ved Genesaret-sjøen. Barna ble godt tatt vare på i egne samlinger av Pnina Lizorkin, sekretær for Den norske Israelsmisjon.

Fra Danmark kom generalsekretær Bodil Skjøtt og formann i landsstyret Kai Kjær Hansen og hadde god historieundervisning og bibeltime for oss. I tillegg var Johnny og Shoshana Khoury, bestyrerpar på Ebenezer-hjemmet med og inspirerte oss til hvordan vi kan være klar til å fortelle om troen når anledningen dukker opp; ”Å vitne om Guds nådes evangelium”.

Retreat i IsraelStille morgen ved Genesaret-sjøen.For både volontører, barn og langtidsansatte var det deilig å ha noen rolige dager ved Genesaret-sjøen. Vel og merke så rolig det kan bli med 16 barn. Likevel, Han som er vår oppdragsgiver trakk seg også tilbake i akkurat det samme området og hadde noen stille stunder. Det er godt med gode forbilder.