-

Tur til Israel?

Av: Olav Lende
Shalomtur et møte også med de levende steinene…

Bryne Kyrkjelyd var i høst på menighetstur til Israel, turen var en stor opplevelse for både ungdommer og voksne. Rapportene som kom på trykk i menighetsbladet Helgedagen vitner om en uforglemmelig tur:

Vårt Første møte med Israel, -denne artikkelen er skrevet av tre jenter på 15 år.
Allereie i februar hadde me bestemt oss, me skulle til Israel! Me gjekk og gleda oss til turen i over eit halvt år. Me visste turen kom til å bli uforgløymeleg, men aldri kunne me nokon gong drøymt om at han skulle bli så opplevelsesrik… Les hele artikkelen her.
           
Ei festreise.
For den einskilde turdeltakar vart det mange heilt spesielle opplevingar, og kjend kunnskap fekk nytt innhald. Vi vandra i Jesu fotspor i Galilea og i Jerusalem, og vi fekk oppleva natur og historie. Ei historie som og er ein del av vår eiga historie. Det var ei festreise frå start til vi kom heim att. Les hele artikkelen her.
 
Spennende turer.Tur til Israel?
Hvert år er det flere hundre som reiser på Shalomtur til Israel. Shalomtur er et samarbeid mellom Den Norske Israelsmisjon og Sabra Fokus reiser. Det unike med Shalomtur er at du i tillegg til møte men bibelens land og de historiske stedene får et møte med de levende steinene gjennom Israelsmisjonen sitt arbeid i Israel.
 
Frister det med en tur til Israel? Oversikt over vårens turer finner du her.
 
Oberammergau
Nå til sommeren arrangeres det velkjente pasjonsspillet i Oberammergau. Vi har satt opp flere turer der du i tillegg til selve pasjonsspillet vil få en opplevelsesrik tur, sjekk ut tur oversikten her:
 
Bryne Kyrkjelyd har en misjonsavtale med Den Norske Israelsmisjon og i den forbindelse var det naturlig med en menighetstur til Israel. Vi ser verdien av at menigheter som har misjonsavtale med oss får et større innblikk i arbeidet de støtter. Den relasjonen som bygges mellom arbeidet hjemme og ute blir et vitnesbyrd om at vi i bunn å grunn er ett legeme i Kristus.