Zhi sammen med sin gode venn Kevin og pastor Bradley
Zhi sammen med sin gode venn Kevin og pastor Bradley

Dåp i Jordanelven

For noen uker siden flyttet familien Long (Ruben 10, Maria Sophia 8, Benjamin 2, Marit og Bradley) til Tel Aviv for å tjenestegjøre i Immanuelkirken.  

Marit Long forteller at de har blitt godt tatt imot av menigheten, og gleder seg til å bli kjent med arbeidet.

- Et av høydepunktene så langt har vært å få være med på dåp i Jordanelven da Zhi Yan, fra Kina, ønsket å bli døpt.

Her er hans vitnesbyrd:

Første gang jeg rørte en bibel var i Hongkong for nesten 10 år siden. Jeg leste historien om da Jesus gikk på vannet og at Peter trodde og gikk på vannet han også, helt til troen ble svak og Peter begynte å synke i vannet og ble reddet av Jesus. På julaften samme år, gikk jeg i kirken i Hongkong sammen med en student som studerte bibelen på et universitet i London. Etter det gikk jeg nesten aldri i kirken eller leste bibelen på 7 år.

For 2 år siden kom jeg til Israel for å studere, og utrolig nok begynte jeg å lese bibelen igjen og jeg så også mange tv-serier som handlet om bibelen. Jeg var i Immanuelkirken på julaften i fjor sammen med min nære venn Kevin. Jeg ble rørt av historien om Jesus, som ble født ved den Hellige Ånd, elsker mennesker, helbreder oss og redder oss fra våre synder. Han ble korsfestet, gravlagt og oppstod.

Etter det begynte jeg å studere bibelen og gå i Immanuelkirken sammen med Kevin og hans kone Stephanie. Jeg lærte mer om Jesus og den kristne tro, og opplevde den hellige, mektige Gud, vår skaper, og sann og generøs kjærlighet gjennom Jesus Kristus. Jeg begynte å be for ukjente aspekter ved min fars sykdom, operasjon og for min kones graviditet, og om hjelp og kjærlighet fra Gud. De har god helse og har fred, takk Gud.

Nå bekjenner jeg at jeg vil stå fast ved denne troen og følge og stole på Jesus Kristus, elske Gud og elske min neste som meg selv for resten av livet mitt. I Jesu navn. Amen