Bibelkurs i Israel

Tenk å studere bibelen midt der historien fant sted.

Nå har du muligheten!

I samarbeid med Bibelskolen i Grimstad og Gå Ut Senteret tilbyr vi 9 ukers bibelkurs i Israel. Kurset består blant annet av god og solid bibelundervisning på Caspari Center, besøke bibelske steder, lovsang og bønn, gå i Jesus fotspor i Galilea og i Jerusalem, og selvfølgelig personlig tid med Gud. I tillegg vil du få mulighet til å tjene de som bor i Israel. Det er altså et bibelkurs med praksis.

Kurset varer fra 1.januar – midten av mars 2018, og vil være både i Jerusalem og i Galilea.

Om du tenker «Ja – dette vil jeg ikke gå glipp av!», så har du to alternativer:

  • Ta et bibelskoleår på enten Bibelskolen i Grimstad eller Gå Ut Senteret, og søk på programmet deres som heter Jordan/Israel. Da vil du i tillegg til å gå på en bibelskole bo 4,5 måned i Midtøsten. Oppholdet i Midtøsten består av to deler. Første del i Jordan hvor du får jobbe med syriske flyktninger. Andre del er bibelkurset med praksis i Israel.
    Du blir del av et team på 8 stk fra BiG og GUS, og dere kommer til å bo i leilighet/hostel under uteoppholdet. Pris: sjekk bibelskolen.no eller www.gus.no
     
  • Kun ta bibelkurset med praksis i Israel. Kurset går fra 1.januar til midten av mars. Du vil bo og ha undervisning sammen med bibelskolestudentene fra BiG og GUS. Pris: 50.000 kr (inkl reise, undervisning, veiledersamtale, kost og losji)

Ønsker du å vite mer, ta kontakt med Linda Ekerhovd på enten epost: linda@return2sender.no eller telefon: 906 32 649