Ny administrativ leder i Israel

Hvem er du?

Jeg heter Tor Arne Grimstad og kommer fra en potetgård i Råde, Østfold. Min kone, Jenny, er israelsk og vi møttes på BridgeBuilders. Vi har to små jenter, Ester 3 år og Naomi 1 år. Jeg har vokst opp i et kristent hjem, og gjorde det konkrete valget om å følge Jesus da jeg i slutten på tenårene fikk en åndelig oppvekker under et opphold i Australia på disippeltreningsskole (DTS) for Ungdom i Oppdrag. Siden dette har jeg gledet meg over livet med Jesus, både mens jeg var i militæret, studerte på Ås og studerte i Tel Aviv.

Tidligere erfaringer?

De siste seks årene har jeg bodd i Jerusalem som utsending for den Evangelisk Lutherske Frikirke (DELF) og har gjennom denne tjenesten blitt godt kjent med folkene, kulturene og tenkemåtene i Israel som jeg tror kan bli nyttig nå som jeg har gått over til tjeneste for Israelsmisjonen med hjem og kontor i Haifa.

Hva skal du gjøre i Haifa?

Jeg er nå ansatt som administrativ leder for Israelsmisjonens engasjement i Israel, som betyr at jeg følger opp og koordinerer lokalt personell, volontører, bygninger og inventar. Jeg ser på dette som en stor utfordring som jeg vil lære mye av, samtidig som jeg tror jeg kan bidra positivt i den visjonen Israelsmisjonen har med å nå ut til det jødiske folk med de gode nyhetene og å vekke til ansvar for jødene.

Overgangen fra Jerusalem merkes på kroppen bokstavelig talt i med at Haifa ligger ved sjøen som betyr mer fukt og mer varme. Vi vet også at det er mindre spenning mellom folkene i Haifa, og en mer avslappet atmosfære som i det hele tatt gjør dette til en meget trivelig plass å bo! Gode naboer har vi også nå med familien Aweida i etasjen over oss og Jennys mormor på Ebenezerhjemmet ved siden av oss :)

Det jeg ser mest frem til med den nye jobben er å bli bedre kjent med mine kolleger og partnere og å se på hvordan vi kan få til gode avgjørelser sammen for veien videre.