Bjørg og Shmuel Aweida - Foto: Yossi Jablonka
Bjørg og Shmuel Aweida - Foto: Yossi Jablonka

Haifa-besøk til Agder og Rogaland

Bjørg og Shmuel Aweida kommer til Norge i overgangen september-oktober.

Denne gangen er det noen steder i Agder og Rogaland som har gleden av å få besøk. Svært mange av samlingene de skal delta ved, er i samarbeid med ulike menigheter og organisasjoner. Ass generalsekretær Vegard Soltveit vil ledsage dem på flere steder, og misjonssekretærene Ellen Raen og Paul Odland også noen plasser.

Torsdag kveld 28. september er det møte i Hægeland frikirke. Så er det eget opplegg for helgen (29. september til 01. oktober) i samarbeid med Normisjon i Vennesla. Mandag er fridag. Tirsdag formiddag 03. okt er det et treff med ansatte i ImF Sør. Kvelden etter, den 04. oktober, er det møte i Norkirken, Grimstad.

Torsdag 05. oktober får de seg en kjøretur, over til Ølen og Lundeneset vidg skole. Der er det møte med både elever og ansatte på kvelden, som også er åpent for alle misjonsvenner ellers - og noe undervisning for elever fredag formiddag. Samlingene i Ølen har leder av kretsstyret i Rogaland, Dagfinn Våge, regien på.

Ferden går så til Ålgård, der det er samling om kvelden i Kristkirken. Kristkirken på Ålgård har i flere år hatt samarbeidsavtale med Israelsmisjonen nettopp med fokus på Beit Eliahu i Haifa.

Lørdag fridag, og søndag formiddag 08. oktober deltar de ved gudstjeneste i Bryne misjonskirke.

Vi gleder oss til de kommer, og skal formidle både fra Guds ord og fra menighetens liv og virke.

Israelsmisjonen, Sørlandet og Stavanger kretser