-

Velkommen til Landsmøtet 2010

Av: Jorunn Andestad Langmoen

Dette blir knalldager! Med feiende kletzmermusikk, vakre lovsangstoner, god forkynnelse for alle aldre og livsbejaende aktiviteter skal landsmøtet i Stavanger bli en minneverdig opplevelse for store og små. ”Løft blikket” er temaet, og det er vårt ønske og vår bønn at disse dagene skal bidra til fornyelse både på det personlige plan og for oss som organisasjon.

Ta med deg venner og familie og gjør det til sommerens høydepunkt!

Se brosyren for landsmøtet her:

Eget barne- og tenåringsopplegg med glede, trivsel og livsutfoldelse!

Egne seminar for unge par/småbarnsforeldre: ”Hvordan gi barna våre naturlig del i tro?” og ”Tidsklemma – om samliv og trivsel i en hektisk hverdag”

DISSE DELTAR:

Anatoli Uschomirski: Menighetsleder i Shema Israel, Stuttgart. Har vært 15 år tilknyttet vår tyske søsterorganisasjon EDI (Evangeliumsdienst für Israel) som bl.a. støtter Caspari Center og Ebenezerhjemmet

Kjetil Aano: Generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap

Jan Gossner: Rektor ved Høyskolen i Staffeldtsgate, tidligere pastor i Frikirken i Kristiansand

Dana Itzkowitz: Ingeniør i Haifa, aktiv i menighetsarbeidet i Beit Eliahu, er også involvert i et forsoningsarbeid med polske og tyske ungdommer

Rolf Gunnar Heitmann: Generalsekretær i Den Norske Israelsmisjon

Bodil Skjøtt: Generalsekretær i Den Danske Israelsmission

Unni Sirevåg Lende: Styrer og førskolelærer i mange år, mye brukt som veileder, forbeder, lovsangsleder og seminarholder. Medforfatter til ”Her er vi”, en ressursbok om samspill mellom foreldre og barn, sammen med Kari og Ole Magnus Olafsrud.

Else Brit og Håvard Kleppe: Kommer hjem etter mange år som misjonærer i Haifa, Israel. Håvard har de siste årene vært stedlig representant.

Hege Wendel og Knut Helge Høyland: Hege er medarbeider i Machaseh og Knut Helge er internasjonal leder for Caspari Center, Jerusalem.

Lisbeth og Christian Rasmussen:Startet opp som misjonærpar i Tel Aviv i august 09, Christian er prest i Immanuelkirken

Johannes Kleppe og Håvard Maurstad: fra return2sender skal lede morgensamlingene – og de har mye spennende på lur

Et kletzmerband fra Stuttgart blir med oss

Den opprinnelige kletzmermusikken har sine røtter i de jødiske miljøene i Øst Europa, med trekk fra synagogens vokalmusikk, greske og tyrkiske melodier og teknikker fra østeuropeisk danse- og folkemusikk. Stemningen i musikken spenner fra lystig, intens og livsbejaende til vare melodier som uttrykker savn og smerte.

 

Et lovsangsteam, ledet av Janeth Kleppe, vil hjelpe oss med å løfte blikket (og nesten taket?) i vår felles sang og tilbedelse