-

Tiden er inne for et nytt besøk fra Israel

Eti og David Zadok er i Norge 20.- 28. oktober

På søndag ankommer Eti og David Zadok Norge. Det er et par som preges av entusiasme, varme, teologisk bevissthet, god og utfordrende forkynnelse – og de er sentrale skikkelser i det messianske miljøet i Israel.

David Zadok (51) vokste delvis opp hos sin onkel og tante i Iran, de var praktiserende jøder og David følte seg hjemme i synagogen der.

Han dro til USA for å ta college (forlot Iran tre uker før Khomeini tok over) og utdannet seg videre innenfor data, administrasjon og ledelse. Gjennom en fetter her, kom han til tro på Jesus som Messias.

Etter endt utdannelse slo han seg ned i Israel, de første årene arbeidet han for den israelske hæren, nå er han direktør for HaGefen Publishing (forlag) og prest for Grace & Truth Christian Assembly. David har også vært leder for det nasjonale styret til Caspari Center. Han er Lausannekomiteens kontaktperson i Israel.

Eti (Esther) Zadok har de siste tre årene arbeidet som kontorfullmektig ved Immanuelkirken i Tel Aviv, hun har tatt et studie i sjelesorg og er svært aktiv i menighetsarbeidet i Grace & Truth Christian Assembly. Sammen har de en sentral rolle i det messianske miljøet i Israel. 

Eti og David har tre barn og bor i Gedera, i hjertet av Israel.

Dette er et besøk vi gleder oss til!

Program:

Mandag 21/10: Bibelkveld i Oslo med Ungdom i Oppdrag

Tirsdag 22/10: Møte i Effata Råde (Saltnes) kl 19.00

Onsdag 23/10: Møte i Frikirken på Høytorp (Mysen)

Torsdag 24/10: Fritime på NLA høgskole Staffelsgate kl 11.15

Torsdag 24/10: Møte på L9 i Porsgrunn kl 19.00

Fredag 25/10: Møte på Singsås kl 19.30

Lørdag 26/10: Seminar i Levanger Frikirke kl 11.00

Søndag 27/10: Gudstjeneste i Levanger Frikirke  kl 11.00

Søndag 27/10: Misjonsfest i Stjørdal bedehus kl 17.30

Velkommen til å delta!

Programmet er også lagt inn i kalenderen.