-

Feiring i Haifa

Det er 60 år siden menigheten ble grunnlagt og 40 år siden kirkesenteret ble reist. Gode grunner til å feire med andre ord.

Lørdag 06. november var lokalene i den messianske menigheten i Haifa, Beit Eliahu, full. Det pleier den for så vidt å være hver lørdag når menigheten samles til gudstjeneste. Men denne gangen var bordene dekket og salen pyntet. Anledningen var én 60-års feiring og én 40-års feiring.  Det er 60 år siden menigheten ble grunnlagt og 40 år siden kirkesenteret ble reist.  Gode grunner til å feire med andre ord.
Feiring i Haifa
Feiringen startet egentlig med en gudstjeneste tidligere på dagen, med oppbyggelig undervisning av pastor Samuel Aweida og forfriskende lovsang av menighetens lovsangsteam.

Litt senere på dagen fortsatte feiringen med flere gjester, hilsener fra Norge, mer oppløftende lovsang, og sist men ikke minst et velsmakende varmt måltid med like velsmakende kaker til dessert.

Feiring i Haifa
Det var mange tilstede som hadde tilhørt menigheten i lengre tid, noen helt siden den startet for 60 år siden. Det var tydelig at de satt ekstra pris på å se videohilsenene av tidligere medarbeidere fra Norge, som av forskjellige grunner ikke kunne være tilstede.

Stemningen var god og fellesskapet varmt. Dette lover godt for de neste 60+40=100 år!