Komitéens leder Oddbjørn Stjern hadde over 20 medhjelpere under rigginga fredag kveld.
Komitéens leder Oddbjørn Stjern hadde over 20 medhjelpere under rigginga fredag kveld.

Vellykket julesalg

er nok engang konklusjonen i Trøndelag krets

 

Selv om ikke alle regninger ennå er gjort opp, ser det ut for at det økonomiske resultatet vil overstige fjoråret. Regnskapet vil komme med i kretsens årsmelding for 2013. Se ellers link til trekningsliste for kretslotteriet.

Vi må likevel gi en tilbakemelding mens inntrykkene er ferske: Det var en jevn strøm av kjøpere hele lørdag 23.november i Sommerveiten. De kom fram Trondheim by, men også lange veier fra bygdene i Trøndelag. Svært mange tok seg også tid til å være med på ett eller flere møtesamvær i løpet av dagen – formiddagssamling, sangmøte og fest. Og veldig mange gav tid og krefter i praktisk innsats. Det er lett å rekruttere medhjelpere til julesalget!

Selve julesalgsdagen med sine mange muligheter å møtes – sosialt over kaffekoppen i kafeteriaen og i fellesskap om bibel og misjon – er på mange måter like verdifull som det økonomiske resultatet. Her bygges Israelsmisjons-nettverket og -identiteten.

Vi hører mange si at vårt vareutvalg tåler å sammenlignes enhver ”konkurrent”, likevel er vi overveldet og glade over frammøte og tilbakemeldinger – nok en gang.

På programmet stod det tradisjonsrike Rennebu musikklag, sangeren Harald Helmersen og vår egen ass.general Jorunn Andestad Langmoen. Det ble en god miks. Ei ekstra oppmuntring var det å møte noen av deltakerne fra Soul Children-turen til Israel denne høsten

Så tar julesalgskomité og kreativ gruppe en pust i bakken – men bare til over nyttår! Da er man i gang med planlegging av julesalget 2014.

For å se listen over trekningen av årets kretslotteri. Klikk her 

 

Vellykket julesalgRennebu musikklag har tatt vare på tradisjoner. "Sagfører" Sivert Hoel.

Relaterte dokumenter