-
Det er stor glede over at Bridebuilders på ny skal arrangeres innen Stavanger krets. Vi håper på en gruppe med tredve like flotte og friske ungdommer som gruppen som var her sist (foto fra aug 2012).
Det er stor glede over at Bridebuilders på ny skal arrangeres innen Stavanger krets. Vi håper på en gruppe med tredve like flotte og friske ungdommer som gruppen som var her sist (foto fra aug 2012).

Glede over Bridgebuilders

Stor glede i Stavanger krets over at Bridgebuilders på ny skal arrangeres, og at det starter hos oss.

Erfaringene etter de tre gangene Bridgebuilders har vært, med forsoning, bygging av vennskap og kjennskap mellom unge messianske jøder og palestinaarabiske kristne, og norske kristne ungdommer, er så gode at dette arbeidet har høy prioritet.

Mange har spurt: Kommer de ikke igjen, etter at kretsen her var vertskap for det samme høsten 2012. Noen har allerede meldt seg til praktiske oppgaver når Bb-gjengen kommer sammen på sensommeren 2014. Datoene er 09. til 19. august. Opplegget vil være mye likt som sist, med base på Furuneset speidercamp og Vaulali leirsted den første uken. Søndag 17. august vil vi prøve å legge til rette for besøk i menigheter og forsamlinger. De ti menighetene som DNI har samarbeidsavtale med, har allerede fått info og en førsterett til å ønske seg besøk. Trolig blir det også en fellessamling (seminar) noe a la det som var i Fredheim Arena sist. Tid og sted for dette kommer senere.

Nytt denne gangen er at eks-misjonssekretær Per Larsen er hyret som prosjektleder i en brøkstilling for første halvår 2014. Det er veldig bra; og har noe sammenheng med at Johannes Kleppe ikke lenger er ansatt hos oss; han var prosjektleder sist, og at daglig leder i R2S, Håvard Maurstad, skal ta ut noe farspermisjon i samme tidsrom. Det er også nytt at ungdomspresten i Hå skal ta med seg noen ungdommer og sykle Norge på langs i sommer; og de ønsker å ha Bridgebuilders som prosjekt for turen. Det planlegges en kick off-samling for dette i Nærbø kirke til våren; og man håper også å få til et møte med de tretti Bb-deltakerne og de unge syklistene en gang mens Bb-arrangementet går av stabelen!

 

Glede over BridgebuildersMøtene mellom ti unge Jesus-troende jøder, ti kristne palastinere og ti kristne norske ungdommer er både spennende, krevende og givende. Men erfaringene er gode! Derfor har det høy prioritet i både DNI og R2S med disse samlingene (foto fra august 2012).

Organisasjoner