Ukraina

I samarbeid med Jews for Jesus, støtter Israelsmisjonen menighetsarbeid, gateevangelisering og dør-til-dør-evangelisering i Odessa.

I Svartehavsbyen Odessa i Ukraina driver organisasjonen Jews for Jesus et omfattende og viktig arbeid. Dette er ”vår mann” Arne Tafjord en del av, sammen med familien sin.

Odessa har en stor jødisk befolkning, og i samarbeid med Jews for Jesus, støtter Israelsmisjonen menighetsarbeid, gateevangelisering og dør-til-dør-evangelisering. Mange jøder kommer til tro som følge av arbeidet. Ukraina er stedet der den messianske bevegelsen vokser fortest.

Til sammen er det rundt 70 messianske forsamlinger i Ukraina, hvorav fire finnes i Odessa. Ukraina har ca 46 millioner innbyggere, rundt 1 million av disse bor i Odessa. 20–35.000 av dem er jøder.

Arne Tafjord er Israelsmisjonens utsending i Odessa. Han er gift med ukrainske Alla, og sammen har de fire barn, Harald, Hanna, Jaffa og Eva. Arne har bodd i Ukraina siden 1992 og har god kjennskap til landet og kulturen. Arne er utdannet innen matematikk og IKT, men jobber i dag fulltid som misjonær.

Husk på familien Tafjord og de lokale medarbeiderne i bønn. Du kan også støtte arbeidet økonomisk ved å gi en gave på nett.

Israelsmisjonen gir 150.000 kroner i året til det spennende evangeliseringsarbeidet i Ukraina.

Engasjer deg:

___