-

Caspari-fokus på Misjonshøgskolen

Ved den årlige søndagssamlingen som DNI er ansvarlig for på Misjonshøgskolen i Stavanger, blir det denne gangen fokus på Carl Paul Caspari

Det er ikke bare Grunnloven som skal feires og markeres i år. I Israelsmisjonen har vi også fokus på Carl Paul Caspari, som er omtrent tre måneder eldre enn Grunnloven. Han ble født i februar 1814, og var en sentral leder i lang tid i vår organisasjon, på siste del av 1800-tallet. Han har også gitt navn til vårt flotte senter i Jerusalem. Siden han var tysk etnisk jøde, og likevel kunne komme til Norge, er han ekstra spennende å se på i det året vi fokuserer på Grunnloven. Carl Paul Caspari – misjonsgründer og 200-års jubilant, er tittelen på kåseriet som misjonssekretær Paul Odland vil holde.

Stedet er altså Misjonshøgskolen i Stavanger. Hvert år, siste søndag i januar, får DNI ansvaret for denne samlingen, som blir arrangert stort sett hver måned gjennom året, med ett eller to unntak midtsommers. Den 26. januar (kl 1900) blir det også sang av en gruppe som heter Sangevangelistene, under ledelse av Kjell Dale. Inger Bakke Berge vil spille til allsangen, og Arne Berge leder det hele. Det blir også misjonsinfo fra både DNI og NMS, misjonsoffer og enkel servering. Misjonsvenner fra hele regionen er hjertelig velkommen til Stavanger denne kvelden!