-
Misjonssekretær Per Larsen
Misjonssekretær Per Larsen "på vei til Jerusalem"...

På fottur – til Jerusalem!

Etter vel et halvt år har Per Larsen gått gjennom hele Danmark og tar sikte på å fortsette sørover – til Jerusalem.

Noen av oss behøver et ekstra puff for å komme oss ut på tur eller å holde oss i form på annen måte. Det er så lett å finne unnskyldninger for ikke å komme seg ut... Per Larsen, misjonssekretær i Stavanger krets, har oppdaget tilfredsstillelsen ved å se hvor langt man faktisk kommer bare ved å gå.

Vi imponeres over Jesus og hans disipler som gikk! Uansett hvor de skulle – til lands vel å merke – gikk de. Ja, Jesus gjorde jo ett unntak! Men vi er så vant til å kjøre at vi tenker ikke over at det går faktisk an å tilbakelegge lange strekninger til fots også.

Per har begynt å legge sammen de turene han av og til får tid til, eller tar seg tid til, og plotter dem inn på Google Earth, et innholdsrikt kartprogram på internett.

På fottur – til Jerusalem!Danmarksetappene

Etter vel et halvt år har jeg "gått" gjennom hele Danmark og tar sikte på å fortsette sørover - til Jerusalem. Ved hjelp av de verktøy som finnes på Google Earth kan det lages reiseruter fra det ene stedet til det andre og få opp avstander. Jeg har funnet ut at det er ca 5 000 km til Jerusalem via Tyrkia. Da har jeg riktignok beregnet ferje til Danmark. Om jeg når fram, får tida vise, men for hver tur jeg/vi går, nærmer målet seg.

På Google finner jeg dessuten stadig interessante opplysninger om steder jeg "passerer". Og som en fin bonus kan man jo løse all verdens problemer mens man går og nyter frisk havluft, hører måkeskrik og ser flammende kveldshimmel.


Våren er i anmarsj!

Gjør som Per – Kom deg ut du også!!