-
Familien Knotten
Familien Knotten

Disse kommer

Listen av medvirkende er innholdrik og byr på mye spennende!

Gå til oversiktsside for Landsmøtet 2012

På Landsmøtet vil du møte utearbeiderne våre på nært hold:

Familien Johansson
Nylig ferdig med språkstudiene i Haifa og i full gang med sine ferske roller som Stedlig representant (Andreas) og Informasjonsmedarbeider og volontørkontakt (Helene).

Familien Høyland
Hege er medarbeider i Machaseh og Knut Helge er internasjonal leder for Caspari Center, Jerusalem.

Familien Aweida
Samuel er pastor i Beit Eliahu-menigheten i Haifa og Bjørg arbeider med regnskap og er for øvrig aktiv både med ledelse av lovsang og mye annet i menigheten.

Du vil også få møte og høre:

Rolf Kjøde
Generalsekretær i Normisjon, som i likhet med vår general har forkjærlighet for Brann i tillegg til felles navn. Han er en Israelsmisjonsvenn som stadig vekk er nysgjerrig på hvordan ståa er i DNI.

Øyvind Hofstad
Grunnla familiearbeidet til Ungdom i Oppdrag sammen med sin kone Kari. Har utallige familieleirer bak seg og vil dele noe om hva som er Guds hjerte for familie og ekteskap.

Bjarte Moe
Fiolinist som har spilt fast i Stavanger symfoniorkester siden 1998. Det er utrolig hvilke rytmer, følelser og stemninger denne mannen kan få ut av instrumentet sitt.

Familien Knotten
Deltar på møtet og på ”Minnes du sangen” lørdag kveld. I tillegg danner de (med Evy-Gunn i spissen) grunnstammen i lovsangsteamet som blir med under hele Landsmøtet.

Rolf Gunnar Heitmann
Generalsekretær i DNI med glimt i øyet og slagkraftige kommentarer til både store og små!

Johannes Kleppe
Tidligere leder av return2sender som nå jobber som webredaktør for israelsmisjonen.no og ansvarlig for produktutvikling. Musiker i hjertet og en kreativ begavelse som praktisk talt ble født inn i Israelsmisjonen.

Håvard Maurstad
Leder av return2sender gift med Kristin Elisabeth og stolt far til Sebastian. Kommer fra Fredrikstad og vil sørge for at barn og unge på stevnet vil få en magisk uke.

Paul Odland
En ringrev i både Misjonsambandet og Israelsmisjonen, jobber nå som misjonssekretær for DNI i Stavanger. Hobbyhistoriker som gleder oss med alt fra historiske perler til høytlesning fra Ajax!

Relaterte artikler