-

”Big Brother” og jødene

Anti-misjonsorganisasjonen Yad L’achim går langt i å overvåke sine jødiske søsken.

I Israel finnes en anti-misjonsorganisasjon med navnet Yad LeAchim. Navnet betyr: en hånd til brødrene. Yad LeAchim er beryktet for sin grove retorikk og motstand mot Jesus-troende som ønsker å fortelle andre om deres tro.

I slutten av mars satte riksdekkende TV i Israel i beste sendetid søkelyset på organisasjonens kritikkverdige arbeidsmetoder, og dokumenterte også YadLeachim sitt etterretningsvesens samarbeid med innenriksministeriet i Israel.

Pastor i Immanuelkirken, Christian Rasmussen, kommenterer TV-reportasjen i sin blogg:

”Mens der i udsendelsen bliver vist rundt i Yad LeAchims lokaler i Bnei Brak (en forstad til Tel Aviv) panorerer kameraet forbi en tavle med billeder af steder, der i en eller anden grad er 'listed' hos Yad LeAchim, og her nyder vi den ære, at menighedshuset er med. (03:26 i den andre videoen, red.anm.)

Man skal aldrig sige aldrig, men ret beset står Immanuelkirken næppe i fare for at få nævneværdige problemer med Yad LeAchim, men som det fremgår af udsendelsen er andre af vore brødre og søstre tildelt en helt anden ubehagelig opmærksomhed. Bed for dem og bed for de blinde og misguidede folk i Yad LeAchim.”


Les hele blogginnlegget her

TV-reportasjen følger nedenfor i tre deler: (engelsk teksting)