-

Ny runde med BridgeBuilders til sommeren – fred og forsoning i fokus

Kjenner du noen som kunne tenke seg å være med som deltaker, støttepartner eller medarbeider?

For fjerde gang skal BridgeBuilders (BB) arrangeres og som sist vil del 1 foregå i Rogaland. Først på Vaulali Leirsted fra 9.-16.august og deretter gudstjenestebesøk i lokale menigheter 17.august. Søndag kveld inviterer vi til et åpent møte i Bryne Kirke

Deltaker
Vi inviterer unge kristne til å søke om å bli med som deltaker. Mer info og søknadsskjema finner her. Søknadsfrist er 15.april. Det er også mulig å søke om plass på World Wide Walk linja til Bibelskolen i Grimstad og dermed være aktuell som deltaker til BridgeBuilders.

Partner
Vi er takknemlig for alle som vil være med å støtte BB i bønn og økonomisk. Send en epost til havard@bridgebuilders.no hvis du ønsker å motta nyhetsbrev med bønneemner. Disse blir sendt ut med jevne mellomrom. Vil du støtte BB økonomisk kan du kjøpe en aksje blir fastgiver på ved å klikke her eller gi en enkelgave til kontonr: 3000.15.24425, merk BridgeBuilders. Du kan også sende en sms med DNI BRIDGEBUILDERS til 2434 og gi kr 200. 

Medarbeider regionalt
Vi trenger medarbeidere til selve gjennomføringen av BB som kjøkkenhjelp, vertskapsfamilier og praktisk tilrettelegging. Tidligere misjonssekretær i Stavanger Krets, Per Larsen, er ansatt i 20 % prosjektstilling med ansvar for lokal tilrettelegging. Ta kontakt på telefon 454 80 788.

Les mer om bakgrunnen for BridgeBuilders

BridgeBuilders arrangeres av return2sender/Den Norske Israelsmisjon i samarbeid med Frikirken, Bibelskolen i Grimstad, Det Palestinske Bibelselskap, Caspari Center og Musalaha. 

Dato: Del 1: 9.-18.august. Del 2: påsken 2015
Søknadsskjema: klikk her