-

Åpen kirke i Tel Aviv

Åpen kirke i Immanuelkirken er i gang igjen

Etter å ha vært stengt i syv måneder på grunn av reperasjon av taket og noen sprekker i murene kunne Immanuelkirken  åpne igjen for besøk. Kirken har holdt åpent for gudstjeneste lørdag og søndag, men siden håndtverkere har jobbet de andre dagene, har den vært stengt for de ukentlige besøkende siden september i fjor. 

Det var en stor dag, spesielt for Juan som tok i mot den første gruppen. Gruppelederen var veldig fornøyde og gav en god skriftlig respons etter besøket. Her er noen linjer fra det guiden skrev: 

"Jeg ønsker å utrykke min takknemmelighet for det fantastiske vertskapet vi fikk da vi besøkte kirken. Jeg er svært glad for at kirken har gjenåpnet, og det er ingen tvil om at den vellykkede turen var på grunn av besøket hos dere. Min gruppe var av høyt kvalifiserte og utdannede mennesker. De forteller at de ble positivt oversaktet. Den varme velkomsten, vennligheten, presentasjonen og musikken gjorde inntrykk. Til og med nå i ettertid kommer folk med positive kommentarer. Jeg er en erfaren reiseleder som har opplevd mye, men det er noe spesielt med Immanelkirken. Kirken har også en viktig plass i historien og hjelper oss til å forstå bakgrunnen til viktige hendelser.  Håper dere kan fortsette i samme spor"

Juan tar imot grupper i Immanuelkirken hver tirsdag-fredag 10.00-14.00