-

Ønsker du deg fred til jul?

BridgeBuilders bok og film til 150,-!

Nå kan du kjøpe Filmen om BridgeBuilders og Brobyggere – mot alle odds til en samlet pris på 150,- (pluss frakt) og samtidig støtte neste runde av BridgeBuilders. 

Vi er stolte av våre to produkter som belyser forsoningsarbeidet til BridgeBuilders fra innsiden. Gjennom bok og film blir du kjent med unge mennesker som får et nytt perspektiv på fienden. Les mer under bestillingsskjemaet.


Bestill produktene her!

PS: Porto kommer i tillegg!


Filmen om Bridgebuilders

Ønsker du deg fred til jul? Filmen om Bridgebuilders (kr.199,-) I denne dokumentaren følger vi deltakerne i freds- og forsoningsprosjektet BridgeBuilders. Vi besøker flere av brobyggerne på hjemmebane i Midtøsten, og filmen gir et nært portrett av utvalgte deltakere og prosessen de går gjennom.

Møt palestinske Nasri som i utgangspunktet hatet jøder, og jødiske Adiel som i bønn ble overbevist om at hun måtte gjøre noe med sitt forhold til araberne. Bli kjent med Shaden som sliter med å finne sin identitet som palestinsk israeler, og David som har støtt på personlige dilemmaer i militæret.

Deltakerne står på hver sin side i konflikten, men troen på Jesus gir en plattform for fellesskap. La deg inspirere av unge mennesker som velger kjærlighetens og forsoningens vei i Midtøsten-konflikten.

Dokumentaren varer i 30 minutter og inneholder bonusmateriale og samtaleopplegg.


Brobyggere – mot alle odds

Ønsker du deg fred til jul? Brobyggere - Mot alle odds (kr.149,-)Hvordan kan konflikten i Midtøsten løses? Ved at flere heier på palestinerne? Eller på israelerne? Hjelper det om vi roper høyere? Eller bidrar det bare til å forsterke konflikten?

Dette er historien om brobyggerne. Unge israelere og palestinere som ønsker å forandre verden. De lever midt i konflikten. Har kjent den på kroppen siden de ble født. Offerrollen og fienderollen er definert. Likevel går de ikke utenom det vanskelige med et skulderklapp – de tar opp det vanskelige og møter de utfordringene som kommer. Temaene er mange og utfordrende: makt, frykt, identitet, konfliktløsning og forsoning. De lærer å lytte til hverandres historier og de blir grepet av det de hører. Unge nordmenn deltar også i denne prosessen. De blir berørt og lar seg involvere – Forsoning er ikke bare aktuelt i Midtøsten, men også noe vi trenger i vårt eget samfunn og vår egen hverdag.

I denne boken blir du kjent med noen av brobyggerne. Du får et innblikk i opplegget, både med aktivitetene de har underveis og noen av undervisningstemaene. Og du vil bli utfordret.