BibelQuiz LIVE - 4. mai 20:00

med Ingvald, Lars Olav og Vegard

Snarveier


Puss støv av studiebibelen, rydd timeplanen og kall sammen dine venner og familie (husk å holde 2 m). Gjør deg klar for en festkveld sammen med Gå ut Senteret, P7 Kristen Riksradio og Den Norske Israelsmisjon.

Sammen med Lars Gjøra fra Gå Ut Senteret og Ingvald Andre fra P7 Kristen Riksradio, har Vegard satt sammen en BibelQuiz. «Dette blir ikke en quiz hvor en skal vise hvor mye en kan, men det skal være en morsom konkurranse hvor en også kan lære nye ting sammen», slår Vegard fast.

Mandag 4.mai blir det altså en Bibelquiz for hele familien. Det blir en stund sammen med mye moro, en god latter og et sted for mye kunnskap.

Hvordan delta?

Klokken 20.00 4. mai 2020, vil vi være live med BibelQuiz på Den Norske Israelsmisjonen sin Facebook-side (gå til side). Alt du trenger å gjøre er å følge med da. Der vil vi gjøre tilgjengelig et skjema som du kan fylle ut digitalt underveis i sendingen. Quizen består av totalt 20 spørsmål som er fordelt utover 4 kategorier. Disse kategoriene gjelder større konsepter i Bibelen, og er Prest, Profet, Konge og Høytider i Bibelen. Det er bare å lese seg opp.

Etter gjennomgangen av spørsmålene vil vi ha noen pauseinnslag som gir deg noen minutter til å fylle ut skjemaet ferdig og sende det inn. Deretter vil Vegard, Lars Olav og Ingvald gå igjennom svarene.

Hvordan vinner jeg?

Den som har fylt ut flest riktige, vinner konkurransen. Dersom det er flere som deler førsteplassen med samme poengsum, vil vi invitere med oss deltakerne til en bonusrunde i Zoom.

Hva kan jeg vinne? 

Hovedpremien er et gavekort hos Bok & Media på 500 kroner, en pose kaffe og et stykk Freia Melkesjokolade til din egen bibellesning. I tillegg trekker vi to vinnere av alle som deltar, som får et handlenett og en Powerbank.

Hvorfor gjør vi dette?

Fordi vi tror at vi trenger å være sammen, le sammen og kunne oppdage nye sider ved Bibelen sammen. Vi ønsker å kunne være sammen, selv om vi ikke kan møtes fysisk. Og så håper vi at vi kan ha det moro, og samtidig lære noe nyttig fra Bibelen.

Du er invitert. Vi gleder oss til å se deg på BibelQuiz.