-

AVLYST - Bil-rebusløp for misjonen

Påmelding innen 19. mai
AVLYST - Bil-rebusløp for misjonen

Søndag 24. mai 2020 blir det bil-rebus-løp for misjonen! Håper du/dere vil være med! 

Turen vil foregå innen Hå og Time kommuner, med start fra Bryne, mellom kl 14 og 15. Det er planlagt åtte stopp, med oppgaver som kan være hyggelige å løse for både barn, voksne og seniorer. Turen vil ta ca et par timer, og gå gjennom flott natur! Alle bilene får et ark der man skriver svarene på oppgavene underveis. Og så får man utdelt info/rebus for hver post om hvor man skal kjøre videre.

Målsettingen er å ha det kjekt sammen, uten egentlig å være så tett sammen, unntatt i bilene! Og selvsagt litt fokus på Israelsmisjonen, både i et par oppgaver, og at startkontingenten går til misjonsarbeidet.

  • Deltakeravgift: Minimum kr 500 pr bil. Innbetaling enten via VIPPS 551848 eller konto: 3000 15 24662. Merk betaling med Rebus.
  • Påmelding innen 19. mai enten til telefon 97189825 eller epost: stavanger@israelsmisjonen.no Oppgi navn på kontaktperson, telefon og epostadresse, og bilens registreringsnummer.

Alle bilene kan ikke starte samtidig. En plan for dette legges når vi ser hvor mange som blir med. Info om dette sendes litt i forkant av turen! Man kan delta alene i en bil, eller fylle den opp. Alle svar leveres inn ved siste stopp. Svararkene blir gjennomgått, og så blir det en dag eller to i etterkant trukket en vinner blant de med høyest poengsum, og tre trøstepremier.

Jæren – here we come!