Administrasjonsleder - ledig stilling

Søknadsfrist 1. april 2021

Den Norske Israelsmisjon søker ny administrasjonsleder fast 100% stilling.  

Den Norske Israelsmisjon er inne i en spennende utviklingsfase. Vi søker derfor deg som er kreativ, detaljorientert og samtidig evner å se det overordnede bildet. Du må gjerne ha god kompetanse innen økonomi og administrasjon. 

Arbeidssted vil være Oslo, hvor du også får ansvar som kontorleder. Det innebærer blant annet HMS, rutiner og lede ukentlige stabsmøter. 

Den Norske Israelsmisjon har ansatte og frivillige flere steder i Norge og Israel. Administrasjonsleder vil ha ansvar for at organisasjonen har gode systemer og rutiner som gjør det enkelt og effektivt å kommunisere i organisasjonen, samt oppfølging av GDPR.   

Arbeidsoppgaver:  

  • Vedlikehold og videreutvikling av digitale systemer 
  • Forvaltning av eiendom/kontorlokaler 
  • Økonomirapportering og regnskap. 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Høyere utdanning innen økonomi og administrasjon (Bachelorgrad). Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning 
  • God kjennskap til, og erfaring innen, ideell- og frivillighetssektoren   
  • Gjerne bibelskole eller tilsvarende 
  • Fleksibilitet og gode samarbeidsevner  

Vi søker deg som vil være med å lede og bygge Israelsmisjonen for fremtiden. Israelsmisjonen er en misjons- og kompetanseorganisasjon, som ønsker å vekke Kristen-Norge til ansvar for misjon blant det jødiske folk, og dele evangeliet med dem i respekt og kjærlighet. Som ansatt i Den Norske Israelsmisjon må du være enig i organisasjonens formål, og være lojal overfor vårt verdidokument.   

Lønn etter Israelsmisjonens tariff.  

 

Spørsmål kan rettes til generalsekretær Vegard Soltveit 
vegard@israelsmisjonen.no / 99 39 67 64 

Søknad med aktuelle vedlegg sendes til post@israelsmisjonen.no 
Frist 1. april 2021.