-
Vinn reisegavekort!
Vinn reisegavekort!

Er du med?

Det er mye spennende som skjer i Den Norske Israelsmisjon, både i Norge og i utlandet. Vi ser at mennesker får et levende møte med Jesus fra Nasaret, at ungdommer vil på bibelskole i Israel, flere møter enn på mage år og nye samarbeidsprosjekter i Israel. Alt dette koster – og vi har et reiselotteri du kan være med på!


Kjøp lodd eller bli loddselger

Den Norske Israelsmisjon har de siste årene fått flere gode samarbeidspartnere, der vi sammen utruster unge mennesker til tjeneste. Bibelskolekonseptet vårt i Israel har vist seg å være svært populært, med venteliste foran høstens kurs.

I Israel starter to av våre prosjekter opp nye og viktige nettverk høsten 2019. Caspari Center og Machashe starter Jesu Døtre og Tabu-kvelder sammen. Jesu Døtre skal samle jødiske og arabiske jesustroende kvinner til samtale om tro, liv og erfaringer. Tabu-kvelder skal løfte frem vanskelige problemstillinger, og være en hjelp til samtale og trosliv.

I Haifa samles mange mennesker til gudstjeneste og husfelleesskap. Beit Eliahu er fylt av mennesker hver sabbath, og flere nye personer kommer til tro. Ebenezerhjemmet trenger en ny sykehjemsavdeling, og innsamlingsarbeidet har allerede gitt frukter – selv om det fremdeles er et stykke igjen.

Vi takker Gud for det som skjer, både i Israel og i Norge. Det er stor nåde at vi får være med i denne viktige misjonen – å bringe evangeliet tilbake til jødene. Samtidig koster det penger å drive misjon.

Israelsmisjonens reiselotteri (se mer om lotteriet) er en gylden anledning til å bidra økonomisk på en konkret og enkel måte. Du kan bestille reiselodd for videre salg, eller kjøpe reiselodd selv. Det er flotte premier – så lotteriet er for absolutt alle! Det er spennende å skrape loddene og se om man vinner, i tillegg går pengene til viktig arbeid!

Er du med?

Tips til hvordan selge og bruke reiseloddene:

  • Bruk ulike anledninger. En kan eksempelvis la loddene ligge synlig framme i hjemmet eller på hytta, slik at gjester ser dem.
  • Du er i en bibelgruppe. Legg fram loddene på bordet.
  • Du er i et kor og dere snakker under kaffen. Det snakkes om så mye, bruk gjerne anledningen til å snakke om Israelsmisjonens reiselotteri.
  • Gå alltid med noen lodd i lomma eller veska. Informer om at du har lodd, gjerne via facebook eller andre kanaler. Da vet folk når de ser deg at de kan kjøpe lodd.
  • Prøv å selg til venner via sosiale medier, som Facebook, Snapchat og Instagram. Si at de kan bestille og at du kommer innom med lodd, eventuelt at du sender gratis hvis de kjøper minst 5 lodd, eller at du kan skape for dem og sende video/bilde av loddene.
  • Du har bursdag eller jubileum. Et par dager før kan du skrive en SMS til de som kommer, fortell at du ikke ønsker gaver eller blomster, men at det vil ligge lodd fremme
  • Kontakt noen du vet liker loddsalg!
  • Skrapelodd er en utmerket gave å gi til dem «som har alt»

Til nå har vi knapt fått ut ¼ av alle loddene våre. Det håper vi at DU vil være med å endre, slik at vi kan få ut alle! Det er fullt mulig å kjøpe 10, 20, 30 eller 150 skrapelodd.

Når vi er mange som selger litt, da selger vi mange lodd sammen! Bli med du også!