Farsund Fjordhotell
Farsund Fjordhotell

Felles weekend i Farsund

22. og 23. september 2018

Det er klart for weekend på nytt som et felles tiltak for Sørlandet og Stavanger kretser av Israelsmisjonen. Denne gangen i Farsund, nærmere bestemt Farsund Fjordhotell. Helgen er 22. og 23. september.

Misjonssekretær i Israelsmisjonen Bergen krets, Odd Bjarne Skogestad, blir hovedtaler. Han er selv fra Flekkefjord, og godt kjent i traktene mellom våre to kretser. Hans tema for helgen er: «Evangeliet kommer fra jødene». Den profilerte politikeren Olaug Bollestad vil også delta lørdag kveld med noen glimt fra en studietur til Israel. Det er også andre ressurser som vil være med og prege programmet.

Felles weekend i FarsundOdd Bjarne Skogestad, misjonssekretær i Bergen krets

Lørdag ettermiddag er det satt av tid til byvandring, med lokal guide, eventuelt tur til Vanse kirke, hvis være ikke er på vår side. Misjonskvelden lørdag er åpen også for misjonsvenner og interesserte fra Farsund og omegn. De to kretsene vil ellers informere hverandre om gleder og sorger i arbeidet, og blant annet fokusere på Israelsmisjonens 175-års jubileum i 2019. Deltakerne får også ferske glimt fra arbeidet ute, både i Israel og øst-Europa.

I fjor var det ca 80 deltakere, omtrent fifty/fifty fra de kretsene. Målet er minst det samme i år.

Påmelding kan skje til begge kretskontorene. Frist: 6. september.

 

Paul Odland, misjonssekretær Stavanger krets

 

Organisasjoner