Jærklang sang i St. Johanneskirken i Stavanger under kretsjubileet i 2016. Nå kommer de til VID. (Foto: Trond Bø)
Jærklang sang i St. Johanneskirken i Stavanger under kretsjubileet i 2016. Nå kommer de til VID. (Foto: Trond Bø)

Fest og jubileum på VID

Den årlige samlingen på VID (Misjonshøgskolen) blir både en misjonsfest og 175-årsjubileum.

I flere år har Israelsmisjonen og VID (Det Norske Misjonsselskap, Misjonshøgskolen) hatt et flott samarbeid, ved at DNI har fått «overta» en av de faste misjonssamlingene på VID. De siste gangene har dette vært samlingen i februar. I år er datoen 10. februar, kl 1900.

Siden Israelsmisjonen er 175 år i år, og siden samlingen er hos VID og NMS, og siden NMS og DNI ble stiftet rett etter hverandre og langt på vei ut fra det samme kirkelige og kristelige miljøet, vil dette sette preg på samlingen i år.

Fest og jubileum på VIDEvy Torunn Nyvolll (Foto Marit Mjølsneset)

Rådgiver i NMS, Evy Torunn Nyvoll, holder andakt og appell. Hun har flere år bak seg som misjonær for NMS i Brasil. Misjonssekretær i DNI, Paul Odland skal dra oss gjennom Israelsmisjonens 175 år på 17,5 minutter, og det blir flott sang av det store koret Jærklang, med base på Bryne, ledet av organist Oddny Underhaug. Beint Hansen som er involvert i både NMS og DNI, skal være festleder. Serveringen er det en mannsforening i Randaberg som tar hånd om. Det blir anledning å gi en god jubileumsgave!

Misjonsvenner i alle leire, fra Stavanger og det store omegn, er varmt velkommen til VID denne kvelden!  

Organisasjoner