Grundtvigs deilige blå himmel

Grundtvig sine julesalmer, særlig «Deilig er den himmel blå», kommer i fokus i adventsamlingen i Sele bedehus 14. desember.

Sted: Sele bedehus
Tidspunkt: 14. desember, kl. 19:00 - 21:00.

Sele bedehus har i flere år arrangert en sangkveld i advent, med fokus på alle de skattene vi har innen advent- og julesalmene. Misjonssekretær Paul Odland vil kåsere også denne gangen, særlig med fokus på Nikolai Fredrik Severin Grundtvig og hans liv og forfatterskap.

Grundtvigs deilige blå himmelNikolai Fredrik Severin Grundtvig (Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:N-f-s-grundtvig-portr%C3%A6t.jpg)

Vi skal synge flere salmer, både av Grundtvig og av andre, men ekstra denne gangen er alle 19 versene på Grundtvigs fortelling om de vise menn fra Østerland, «Deilig er den himmel blå». Manuela Sevland er fast akkompagnatør. Og Trond Hodne stiller både med servering og et knippe bibeltekster om advent og jul, som vi leser i fellesskap.

Det blir misjonsinfo og en god gave til misjonen. Varmt velkommen til Sele denne fredagskvelden, under Grundtvigs deilige blå himmel!

Organisasjoner