Det handler om å ta imot israelere som er på reise .
Det handler om å ta imot israelere som er på reise .

HIT Norge

Har du en ledig gjesteseng, ekstra madrass eller en sofa? Kunne du tenke deg å huse israelere, og vise dem kristen nestekjærlighet og Norge? Vil du være med i et nasjonalt nettverk, som får informasjon og tilbud om seminar? Da er HIT Norge noe for deg!

Den Norske Israelsmisjon har i samarbeid med Hosting Israeli Travelers (HIT) startet et egent nettverk for kristne familier og enkeltpersoner, som har et hjerte for det jødiske folk, og vil i ord og handling vise dem kristen nestekjærlighet på en konkret og praktisk måte.

HIT begynte på New Zealand i år 2000. Siden den gang har de økt virksomheten sin, og har i dag arbeid i over 50 land. Nå står Norge for tur. Deres visjon er at mennesker i hele verden vil åpne sine hjem for israelere som er på reise, og vise dem kjærlighet, respekt og omsorg. Dersom muligheten byr seg, kan man samtale rundt tro og liv.

HIT NorgeDet handler om nestekjærlighet og omsorg for det jødiske folk.

HIT startet etter at Omri Jaakobovich fikk et møte med kristne på New Zealand i 1997. Omri er israeler, og vokste opp uten mye kjennskap til kristen tro eller Jesus Messias. Da han var ferdig med militærtjenesten, gjorde han som de fleste andre israelere, han dro på backpacking. Omri kom til New Zealand, og fikk møte kristen nestekjærlighet på en slik måte at det endret livet hans radikalt. Gjennom samtale med kristne fikk han oppleve omsorg, respekt og høre vitnesbyrd om Israels Messias. Dette skapte en visjon – at kristne fra hele verden vil åpne sine hjem for israelere på reise, og vise dem nestekjærlighet på en konkret og praktisk måte.

I løpet av 2018 ønsker Den Norske Israelsmisjon sammen med HIT å lage et nettverk av kristne familier og enkeltpersoner som vil ta imot israelske reisende, og som kan vise dem kristen nestekjærlighet i praksis. Dette innebærer også muligheten for spennende og interessante samtaler om tro og liv, dersom muligheten byr seg. Misjonsarbeid handler også om å vise nestekjærlighet og diakoni, og dette er en mulighet til å få misjonsarbeid inn i egen stue.

HIT NorgeDet handler om å være seg selv, ønske israelere velkommen til Norge, og å gi dem en seng å sove i.

Den Norske Israelsmisjon er kontaktorganisasjon for HIT i Norge, og er den norske kontakten for vertsfamiliene og enkeltpersonene som ønsker å være med i HIT Norge.

Ved å fylle ut skjema nedenfor viser du din interesse for HIT Norge. Vi vil da sende deg informasjon, og tilby årlige seminarer hvor samtale og erfaringsutveksling står sentralt. Velkommen til HIT Norge!

For spørsmål ta kontakt med oss på telefonnummer: 22 98 85 00 eller e-post: post@israelsmisjonen.no.

Jeg vil bli kontaktet om HIT Norge

Fyll inn din informasjon i feltene under, og trykk på knappen "Send inn".Bosted i Norge:

Kontaktinformasjon:


 

 
Siste nytt
PÅSKEMÅLTID
Experience Israel – back to the roots
Premietrekning 1. mars