Israelsmisjonen i Sørlandsparken

Kretskontoret og Misjonsbutikken Tabita har flyttet til Sørlandsparken

Før sommeren 2019 fikk Sørlandet krets tilbud fra Det Norske Misjonsselskap om å flytte inn i deres ledige lokale i Sørlandstunet, som ligger i Sørlandsparken. Det endte med at vi flyttet fra Marvika på Lund i Kristiansand før jul.

En stor flokk av frivillige medhjelpere stilte opp, og i løpet av flyttedagen var det meste av inventar og utstyr på plass. De følgende dagene ble skap og hyller fylt opp med resten av innholdet i flyttekassene. En gjennomgang og sortering av det som har samlet seg opp, er en positiv følge av flytting! Vi så jo også underveis at ikke riktig alt skulle være med oss videre!

Israelsmisjonen i Sørlandsparken

Så nå er vi i kontorfellesskap med NMS igjen, som vi også tidligere har vært - da i Kristiansand sentrum, i Kvadraturen. Her har vi et lyst og greit lokale.

Vi tar gjerne imot besøk på kontoret og Misjonsbutikken Tabita. Det kan også kombineres med besøk hos NMS Gjenbruk i samme bygget. Og dersom det er vanskelig å finne oss, er betjeningen i gjenbruksbutikken behjelpelig med å vise vei videre!

Adressen er: Barstølveien 50 A, 4636 Kristiansand (se kart)

Ellen Raen
Misjonsrådgiver – ansvar for frivillighet