Israelstur for frivillige, medlemmer og medvandrere

7.-13. november 2020 - Påmeldingsfrist: 28. august
Israelstur for frivillige, medlemmer og medvandrere

Kjære frivillig medarbeider, medlem eller medvandrer i Israelsmisjonen!

Jeg inviterer deg til å bli med på en lærerik og interessant israelstur i november - under forutsetning av at reiserestriksjonene er opphevet og hele situasjonen er mer normalisert.

Dette er en tur der du møter Israelsmisjonens arbeid og noen av våre utsendinger og samarbeidspartnere. Du får treffe jødiske og arabiske trossøsken og bli kjent med steder og historier som kanskje er nye for deg.

Jeg ønsker at fellesskapet i turgruppa og nærheten til arbeidet som du får oppleve, vil styrke deg i ditt personlige trosliv og inspirere deg i ditt engasjement for å gi evangeliet tilbake til jødene.

Se vedlagte program og ta kontakt raskt som mulig!

Ellen Raen, reiseleder


Vi lever nå i en veldig underlig tid. Hvordan høsten blir, vet vi ikke, men vi planlegger som ellers og følger situasjonen nøye. Så håper vi og ber om at våre planer kan gjennomføres.

Det gjelder også denne turen, som er annonsert for frivillige medarbeidere tidligere og allerede har noen påmeldte. Vi inviterer også deg som er medlem eller medvandrer i Israelsmisjonen med eventuell ektefelle til å bli med!

Her kommer programmet for turen med forbehold om at situasjonen gjør det mulig å reise på dette tidspunktet. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt, og melde dere på så snart som mulig!

Etter at vi har startet turen i Tel Aviv, skal vi videre til Nasaret, Haifa og Jerusalem. Vi besøker Israelsmisjonens arbeid og får berørende møter med mennesker, både våre utsendinger og andre. I fellesskap vil vi få inspirasjon og en boost for vårt eget liv og for vårt engasjement for evangeliet til det jødiske folk!

Det kan bli noen endringer i det oppsatte programmet.

Israelstur for frivillige, medlemmer og medvandrere


Program

 • Lørdag 7. november: Utreise fra Gardermoen kl. 11.35 med Turkish Airlines via Istanbul. Ankomst Ben Gurion International Airport kl. 21.40. Buss til hotell Sea Net i Tel Aviv, der vi skal overnatte til i morgen.
 • Søndag 8. november: Etter frokost starter vi programmet vårt i Israel med å delta på gudstjeneste i Immanuelkirken. Vi vil også høre litt fra denne unike kirkens historie og få et innblikk i dagens arbeid i menigheten og i Immanuel Ministries. Så legger vi turen innom butikken til Det israelske bibelselskapet. Her får vi mulighet til å handle, også vakre sølvsmykker som selges til inntekt for det spennende evangeliseringsarbeidet som vi får høre om. Deretter tar bussen oss til Nasaret, der vi skal bo to netter på Golden Crown Hotel. Om kvelden har vi samling på hotellet.
 • Mandag 9. november: Denne dagen starter vi med en tur til Ramot, en moshav på nedre Golan, nær vestsiden av Genesaretsjøen. Tilbake i Nasaret besøker vi Home of Jesus the King Church, der vi møter menighetens pastor. Vi prøver også å få et møte med Nazareth Trust og deres arbeid her i byen. Kveldssamling på hotellet.
 • Tirsdag 10. november:  Etter frokost forlater vi Nasaret og kjører til Afula og fabrikkbesøk hos Moraz. Her produseres de populære velværeproduktene som vi selger i Misjonsbutikken Tabita. Fra Afula går turen videre til Haifa og møte med noen fra staben ved Beit Eliahu-menigheten og Ebenezerhjemmet. Utpå ettermiddagen setter vi kursen mot Jerusalem og Shalom Hotel Jerusalem. På kveldssamlingen får vi et interessant møte med en representant for Jerusalem Institute of Justice.
 • Onsdag 11. november: I dag skal vi dra til Gush Etzion sør for Betlehem. Der får vi høre om historien til dette området og se den monumentale eika Lone Tree. Vi besøker også Gush Etzion Heritage Center og Pina Chama, et lite velferdssenter for soldater. Tilbake i Jerusalem har vi en stund ved Vestmuren og tar en rusletur i den ultraortodokse bydelen Mea Shearim. Det blir også tid til å gå litt rundt på egen hånd. Kveldssamling.
 • Torsdag 12. november:  Vi starter denne dagen på Caspari Senter sammen med Elisabeth Levy. Deretter blir det et spennende besøk på tannklinikken til Dental Volonteers Israel, som er et av prosjektene som støttes av Hjelp Jødene Hjem. Videre besøker vi den tyske Erlöserkirche i Gamlebyen. Der møter vi Den danske Israelsmisjon, som er vår samarbeidspartner og som har sitt arbeid knyttet til denne kirken. Samling på hotellet om kvelden.
 • Fredag 13. november: Avreise fra Ben Gurion lufthavn på morgenen med ankomst Gardermoen på ettermiddagen.
Israelstur for frivillige, medlemmer og medvandrere


Pris og påmelding

 • Turpris fra Oslo Gardermoen ved 20 betalende kr. 15 500,-.
 • Overnatting i delt dobbeltrom inkl. halvpensjon (frokost og middag).
 • Enkeltromstillegg kr. 4 790,-.
 • Tilslutning fra andre byer på forespørsel.

Ikke inkludert i prisen: Øvrige måltider, drikke til maten, eventuelle inngangsbilletter, forsikringer, tips til hotellbetjening og sjåfør.

Vi gjør oppmerksom på at den norske krona har svekket seg etter at turprisen ble fastsatt. Vi håper at den igjen vil styrke seg, men må ta forbehold om endring i pris pga. dette.

Påmeldingsfrist: 28. august 2020.

Påmelding til sorlandet@israelsmisjonen.no eller tlf. 917 43 162, gjerne så snart som mulig.

Last ned brosjyre for turen (PDF).

Relaterte dokumenter
 
Siste nytt
Se sommerseminaret fra Fredrikstad
Et digitalt jubileum og epokeskifte
Nettsendt trekning av Regionslotteri - Bergen