Jubileumsfest hos Schiøtz

Velkommen til eksklusiv 175-års jubileumsfest fredag 18. oktober kl 1900 i Charlottenlund. Generalsekretær Rolf Gunnar Heitmann kommer. Kretsstyret kommer. Og du kommer!?

Vi inviterer til jubileumskveld på historisk grunn i Stavanger. Charlottenlund, som vår første leder fra 1844 Søren Daniel Schiøtz lot bygge, ligger rett ved Breiavatnet i Stavanger. Huset fikk navn etter Schiøtz’ første kone Charlotte Petrea Rosenkilde. Den gangen lå Charlottenlund på landet; nå er det midt i sentrum av byen! Det blir festtale, historiske innslag, musikk, med mer.

Huset har vært solgt og drevet av ulike aktører oppgjennom årene, og i dag er det et koselig hotell og selskapslokale. Det er plass til kun 55 gjester – så første mann til mølla!

Festen er for interesserte fra hele landet. Ta gjerne helgen i Stavanger. Heitmann skal for øvrig delta i et husmøte lørdag kveld, og ved gudstjenesten søndag kl 1100 i Hana kirke, Sandnes. Ellers er det rikelig med kulturtilbud i olje- og misjonsbyen.

I Charlottenlund får vi alkoholfri velkomstdrink, internasjonal fingermat buffet med dessert og kaffe. Drikke til maten kan kjøpes. 

Påmelding nødvendig, til epost: stavanger@israelsmisjonen.no eller 97189825 innen 01. oktober, eller til vi har fylt opp de 55 plassene.  

Sted: Stavanger sentrum, Charlottenlund
Tid: 18. oktober, 19.00

Pris for kvelden er: 575,- pr. person.