-
Landsmøtet byr på opplevelser og fellesskap
Landsmøtet byr på opplevelser og fellesskap
29. juni – 3. juli 2016

Velkommen til Landsmøtet 2016

Hvor: Nordhordland folkehøgskole på Frekhaug

Dette blir knalldager! Folkehøgskolen ligger idyllisk til like ved sjøen og har gode fasiliteter å by på. Enten du er 9 år eller 90 år vil du oppleve at dette er noe for deg. Her kan du få åndelig påfyll, godt fellesskap, sommerferieopplevelser og nærmøter med misjonsarbeidet. 

Temaet for landsmøtet er #veien. De første kristne i Apostlenes gjerninger ble kalt Veien. Vi er på vandring, og vi er medvandrere. Landsmøtet vil bære preg av veivalgsprosessen hvor veien videre stakes ut for Den Norske Israelsmisjon. Det er vårt ønske og vår bønn at disse dagene skal bidra til fornyelse både på det personlige plan og for oss som organisasjon.

Torsdagen blir det flere turmuligheter, området har mye flott å by på i tillegg til byen Bergen - her blir det noe for enhver smak.

Fredagen blir i hovedsak dagen for landsmøteprogram med interessante foredrag, debatter og valg. Tidlig på kvelden blir det sabbatsmåltid med glede og fest, før ungdommene våre i return2sender inviterer oss til et kveldsmøte i sin regi. Det er ti år siden return2sender fikk nytt navn og en ny profil - det skal både markeres og feires.

Lørdagen blir det misjonstivoli med mange morsomme aktiviteter, og om kvelden får vi besøk av artisten Solveig Leithaug. Søndag blir det misjonsgudstjeneste med misjonærinnvielse. Generalsekretær Heitmann preker - gudstjenesten vil preges av både lovsang, forbønn og utsendelse.

Du får blant annet møte:

Familien Ben David: Mange kjenner Yoel Ben David fra før, han er undervisningsleder for Jews for Jesus i Israel og hele familien er aktive i Immanuelkirken og i storbymisjonsarbeidet i Tel Aviv.
Helene og Andreas Johansson:  Helene er informasjonsmedarbeider og volontørkontakt mens Andreas er stedlig representant for DNI. De bor i Haifa og er til daglig også aktive i Beit Eliahu-menigheten der.
Bjørg og Shmuel Aweida:  Shmuel er pastor i Beit Eliahu-menigheten og Bjørg arbeider med regnskap og har en hånd med det meste av det som skjer i menigheten.
Elisabeth Levy: Hun er internasjonal leder Caspari Center i Jerusalem.
Marit og Bradley Long: De er i full gang med språkstudier og blir det nye pastorparet i Immanuelkirken i Tel Aviv. Det blir misjonærinnvielse for dem under gudstjenesten på søndagen.

 

Flott sted i fantastiske omgivelser
Stedet er Nordhordland folkehøgskule som ligger på Frekhaug, 20 minutters bilkjøring nordover fra Bergen, det er også gode bussforbindelser. Skolen ligger idyllisk til like ved sjøen og har eget kaianlegg med båtplasser. Herfra kan du ta kanoturer på fjorden. Skolen er landets største folkehøyskole og er godt utstyrt med idrettsanlegg, basseng, kunstgressbane, CrossFit schoolbox, beachvolley, treningsstudio med mer. Alle rom har dusj/wc og trådløst internett.

Det blir også i år eget barne- og tenåringsopplegg med glede, trivsel og livsutfoldelse!

Lørdag kveld blir det konsert med Solveig Leithaug.

Vi åpner for påmelding i mars – vær tidlig ute – gå ikke glipp av et av sommerens høydepunkt!