Levy til kvinneweekend 2018

Påmelding innen 2. februar

Internasjonal leder ved Caspari Center, Jerusalem, Elisabeth E. Levy, er hovedtaler ved kvinneweekenden i februar, som arrangeres hvert år som et samarbeidsprosjekt mellom Bergen og Stavanger kretser av Den Norske Israelsmisjon. Weekenden skal som før om årene, gå av stabelen på Stemnestaden leirsted, Aksdal, i Tysvær.

Helgen er 9.-11. februar 2018.

Levy til kvinneweekend 2018Foto: Stemnestaden leirsted (Kilde: facebook.com/Stemnestadenleirsted)

Men Levy er så visst ikke alene. Unni Sæves Vignes, som er foreningssekretær i Normisjon, er med også denne gangen, og bidrar sterkt med sang og musikk. Vertskap er Torunn Aarskog, Gunvor Fyllingsnes, Astrid Hakestad Throndsen og Rannveig Fitje Thu.

Levy skal blant annet ha en time om våre jødiske røtter, og en time om ord og uttrykk i Bibelen. Det blir delestund, sangstund, misjonsbutikk og glasskunst, sabbatsmiddag første kvelden, turmuligheter, og god tid til kaffe og drøs.

Påmelding innen 2. februar til Rannveig Fitje Thu; 91178193, eller rannveigthu@gmail.com

Til dere menn som ikke får anledning å være med denne helgen - og dere damer som enten ønsker å høre mer av Levy, eller som ikke kunne reise på weekend - er vi glade for å fortelle at hun også deltar på en åpen misjonssamling på VID (Misjonshøgskolen) i Stavanger søndag kveld 11. februar kl 19.00. Der blir også koret Glede fra Sviland med. Misjonsinfo, kollekt og enkel servering blir det også. Møteleder blir sokneprest i Hinna, Arne Berge, som er tidligere leder av kretsstyret vårt.

Se også: Elisabeth Levy på turné i Norge 6.-11. februar 2018.

Paul Odland