AVLYST: Mini-konferanse i Bergen

Konferansen er avlyst pga. situasjonen med koronaviruset.
AVLYST: Mini-konferanse i Bergen

 

18. mars. 2020 - avlyst konferanse: 
Vi har dessverre besluttet å avlyse/utsette Mini-konferansen i Bergen 17.-18. april, på grunn av situasjonen med koronaviruset. Nytt tidspunkt vil vi eventuelt komme tilbake til.

 

 


Sett av de to dagene i april, og kom på en unik og spennende samling i Bergen. Det blir seminarer på dagtid og kveldsmøter begge dagene.

VI har fått med oss utrolig dyktige foredragsholdere, som skal hjelpe oss å forstå viktigheten av «evangeliet tilbake til jødene»

Tidspunkt: 17. - 18. april 2020.

Sted: BergenBetlehem (Bergen Indremisjon).
Adresse: Vestre Muralmenningen 15, Bergen (se kart).

AVLYST: Mini-konferanse i BergenF.v: Jon Dunn, Hans Fredrik Grøvan, Shmuel Aweida

Jon Dunn er en av pastorene i Gateway Church. Gateway er en megakirke i Texas, som i flere år har vært opptatt av misjon og evangelisering overfor det jødiske folk. Misjon overfor jøder er for Gateway et viktig prinsipp for enhver menighet som ønsker å ta Guds Ord på alvor. Pastor Dunn vil ha to seminarer, ett lederseminar fredag og et åpent seminar lørdag.

Pastor Shmuel Aweida leder en av de største messianske forsamlingene i Israel. Forsamlingen opplever sterk vekst, og ser jevnlig at mennesker gir sitt liv til Jesus som Messias og Herre. Aweida vil tale på begge kveldsmøtene, og han snakker flytende norsk.

Lørdag vil også Hans Fredrik Grøvan ha et seminar om næringsliv og handel mellom Norge og Israel. Grøvan er stortingsrepresentant (KrF) og leder for Israels venner på Stortinget.

Lederseminar (påmelding)

Fredag 17.april inviterer vi til et lederseminar 12.00-15.30.  Alle er hjertelig velkommen, men seminaret er særlig rettet mot prester, pastorer og ledere, som ønsker mer informasjon om misjon og det jødiske folk. 

Tema for samlingen er “Biblical Vision for Israel and the Jewish People”. Seminaret blir holdt av Pastor Jon Dunn.

Merk at det er egen påmelding til dette seminaret: Arrangementet er avlyst!. Dette seminaret har en påmeldingsavgift på 150,-, som inkluderer lunsj.

Åpent program

Velkommen til et unikt og spennende program denne helgen.

Fredag 17.april

 • Kl. 12.00 - 15.30: Lederseminar - se info ovenfor (påmeldingsfrist 13. april).
   
 • Kl. 19.00: Kveldsmøte, tale ved Shmuel Aweida.
  Kafé og standområde etter møtet.


Lørdag 18.april:

 • Kl. 11.00-15.00: Seminar
  Bolk 1:  Hans Fr.Grøvan:  "Israel og Norge, handel og næringsliv"
  Lunsj - 100,-
  Bolk 2: Jon Dunn: "A European Messianic Jewish Perspective"
   
 • Kl. 19.00: Kveldsmøte. Tale ved Shmuel Aweida.
  Kafé og stand.

Arrangementet er tverrkirkelig, og arrangeres av Den Norske Israelsmisjon, Ordet og Israel, Bergens Indremisjon Betlehem, Kristkirken, Hauge Business Network m.fl.

Relaterte dokumenter