Sanggruppen Shalom Bryne
Sanggruppen Shalom Bryne

Misjon og jubileum i Tananger

Blikket vil være rettet mot Israel og Midt-Østen i Betania Tananger onsdag 10. april.

Den Norske Israelsmisjon er 175 år i år, noe som markeres på ulike måter og flere steder hele dette året. I Betania bedehus i Tananger blir det misjons- og temakveld onsdag 10. april med besøk av misjonssekretær Paul Odland. Han skal prøve å svare på et stort spørsmål: Hvorfor er all verdens øyne rettet mot Israel og Midt-Østen?

Misjon og jubileum i TanangerPaul Odland

Odland arbeider innen Stavanger krets av Israelsmisjonen, som dekker hele Rogaland fylke og litt av Vest-Agder. Han forteller at Israelsmisjonen har hatt arbeid i Israel helt fra 1949. I tillegg er det arbeid i fem land i Øst-Europa. Der tok man de første skrittene i Romania allerede i 1891. Enten man har misjonsbriller på seg, eller politiske eller andre slags briller, så er de aller fleste av oss opptatt av hva som skjer i Midt-Østen. Israelsmisjonen definerer seg som en misjonsbevegelse med diakonal profil, med fokus på det jødiske folket, samme hvor i verden de bor.

Dame-sanggruppen Shalom fra Bryne, blir med denne kvelden. Det blir anledning å gi en gave til 175-års jubilanten, og det blir enkel servering. Misjonsvenner og andre interesserte fra hele Sola og andre kommuner er velkommen denne onsdagskvelden.

 

Organisasjoner