-
Omri Jaakobovich, leder for HIT kommer til Norge
Omri Jaakobovich, leder for HIT kommer til Norge

Møter med Omri Jaakobovich og HIT

Dersom du har et ledig rom og ei gjesteseng, har vi et fantastisk forslag til deg! I begynnelsen av april kan du bli kjent med, og la deg engasjere av et fantastisk internasjonalt arbeid i tjeneste for det jødiske folk. Om du har ei seng eller ikke, velkommen til møter med med Omri Jaakobovich, messianske jøde og leder for HIT - Hosting Israeli Travelers.

Hosting Israeli Travelers (HIT) begynte på New Zealand i år 2000. Siden den gang har de økt virksomheten sin, og har i dag arbeid i over 50 land. Deres visjon er at mennesker i hele verden vil åpne sine hjem for israelere som er på reise, og dersom muligheten byr seg åpne for samtaler rundt tro og liv. 

Visjonen har sitt utgangspunkt i Omris eget vitnesbyrd. Da han var ferdig med militærtjenesten i Israel, gjorde han som de fleste andre israelere, han dro på backpacking for å se verden. Omri kom til New Zealand i 1997, og fikk møte kristen nestekjærlighet på en slik måte at det endret livet hans radikalt. Gjennom samtale med kristne fikk han oppleve omsorg, respekt og høre vitnesbyrd om Israels Messias.

Hør Omris vitnesbyrd (oneforisrael.org).

I løpet av 2018 ønsker Den Norske Israelsmisjon sammen med HIT å lage et nettverk av kristne familier og enkeltpersoner som vil ta imot israelske reisende, og som kan vise dem kristen nestekjærlighet i praksis. Dette innebærer også muligheten for spennende og interessante samtaler om tro og liv, dersom muligheten byr seg. Misjonsarbeid handler også om å vise nestekjærlighet og diakoni, og dette er en mulighet til å få misjonsarbeid inn i egen stue.

Møter med Omri Jaakobovich og HITDet handler om å gi israelere en seng å sove i.

Det handler om å være seg selv, ønske israelere velkommen til Norge, og å gi dem en seng å sove i.

Møter med Omri Jaakobovich og HITDet handler om nestekjærlighet og omsorg for det jødiske folk

Vi ser etter mennesker som har et hjerte for det jødiske folk, og som ønsker å møte dem med omsorg, respekt og nestekjærlighet.

I den anledning har vi invitert lederen for HIT, Omri Jaakobovich, til en liten Norges turné. Absolutt alle er hjertelig velkommen til disse møtene, uansett om HIT høres spennende ut eller ikke. Det blir spennende og aktuelle møter med en messiansk jøde, som har fantastiske vitnesbyrd å fortelle fra den jødiske verden. Kom og la deg engasjere sammen med oss!

Reiserute*

6-8.april: Ungevoksne weekend på Bjorliheimen (egen påmelding)

Mandag 9.april: Emblem Bedehus, kl. 19.30. Sang av Respons. Kollekt DNI

Tirsdag 10.april: Molde Bedehus, kl. 19.30.

Onsdag 11.april: Frekhaug Bedehus, kl. 19.00.

Torsdag 12.april: Vår Frelsers Menighetshus, Haugesund, kl. 20.00.

Fredag 13.april: Deltar på misjonsbasar på Varhaug Misjonshus, kl. 19.00

Lørdag 14.april: Søgne Menighetssenter, kl. 16.00 og kl. 18.00. 

Søndag 15.april: Q42 Filadelfia Kristiansand, kl. 11.00 og kl. 19.00 (info om HIT).

Mandag 16.april: Gimlekollen Kristiansand, fellesmøte med NOREA mediemisjon, kl. 19.00 (info om HIT).

 

Møter med Omri Jaakobovich og HITBli med på spennende møter og en fantastisk reise i tjeneste for det jødiske folk