Ny vikarprest i Immanuelkirken

Kåre Skråmestø som trer inn i rollen som vikarprest i Tel Aviv

Nylig hadde Haifastaben en kombinert avskjeds- og velkomstgrillfest for Robert og Kristin Roegners, og vår nye medarbeider, Kåre Skråmestø som trer inn i rollen som vikarprest i Tel Aviv.

Robert og Kristin Roegners er fra USA og har siden 2019 hjelpt til med arbeidet som drives i Tel Aviv. De er utsendinger fra «Apple of his eye», har tidligere vært ledere for ulikt misjonsarbeid og har også arbeidet mange år i Afrika. Da Robert ble spurt om å være pastor i Immanuelkirken, var både Robert og Kristin positive til det. Nå returnerer de tilbake til familien i USA, og vi ønsker dem Guds velsignelse over livet videre.

Ny vikarprest i ImmanuelkirkenKristin og Robert Roegners

De ble takket for vennskap, vennlighet, for å ha tatt på seg denne oppgaven, og for alt arbeidet de har lagt ned. «Vi er veldig fornøyde med den jobben de har gjort», sier John Sode-Woodhead, leder for NCMI Israel. Som en takk for arbeidet de har gjort, fikk de et stykke oliventre med ett av deres favorittvers innskrevet; Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket og inn i sitt underfulle lys (1.Pet 2,9).

Samtidig som Roegners ble takket av, ble Kåre Skråmestø ønsket velkommen. Han ankom Tel Aviv og Immanuelkirken for kort tid siden. «Det er bra at vi har en prest i Tel Aviv som kan ta over ansvaret for menigheten der, og vi gleder oss til å arbeide sammen med han», sier Sode-Woodhead.

Ny vikarprest i Immanuelkirken

Selv sier Skråmestø at han har blitt godt tatt imot av menigheten, og at han føler seg både ventet og ønsket. Han har brukt de første ukene på å snakke med sentrale enkeltpersoner i menigheten, fått overblikk og blitt litt kjent med byen.

Skråmestø vil fungere som prest i Immanuelkirken det neste halvåret. «Vi er svært takknemlig for at Skråmestø vil være vikar i Tel Aviv. Han er nå pensjonist, men har mangeårig erfaring som prest i Den Norske kirke, og fra Bispekontoret i Oslo. Skråmestø mener vi er rett mann på rett plass», sier Generalsekretær Vegard Soltveit.

Vær gjerne med i bønn!

 

Flere bilder fra avskjeds- og velkomstgrillfesten:

Ny vikarprest i Immanuelkirken

 

Ny vikarprest i Immanuelkirken

 

Ny vikarprest i Immanuelkirken