-
Pressemelding

Nye medarbeidere

Utsending til Israel og to misjonsrådgivere

Utsending til Israel med ansvar for First: Israel

Janne Coward (f. 1986) er ansatt i 100% stilling som misjonærutsending til Israel, hvor hun skal lede og koordinere bibelskoleprosjektet vårt First: Israel. I høst arbeider hun ved kontoret i Oslo, men fra 2021 planlegger vi utreise til Israel om smittevernreglene tillater det. 

Nye medarbeidereJanne Coward

First: Israel er DNIs nye storsatsning. Det er et bibelstudieopphold i Israel, hvor norske studenter både får undervisning, praksiserfaring fra Midøsten og kjennskap til den messianske bevegelse og Israel.

I Israel vil Haifa være det faste arbeidsstedet, samt at hun skal følge opp studentene som kommer til Israel, og følge opp samarbeidspartnere i både Norge og Israel. Det innebærer en del reisevirksomhet i jobben. Janne har bakgrunn fra Frikirken i Kristiansand, og er nå aktiv i Filadelfia Oslo. Hennes arbeidsbakgrunn innebærer blant annet familiearbeid i menighet, og lærer ved Filadelfia bibelskole i Oslo. Som bibelskolelærer hadde hun særlig ansvar for internasjonale studenter, en kompetanse som kommer godt med i ledelsen av First: Israel. 

Misjonsrådgiver med ansvar for medlemmer og fastgivere

Svanhild Jakobsen (f.1966) er ansatt i 80% stilling som Misjonsrådgiver, med bo- og arbeidssted i Bergen-krets av DNI. Hun er Nordhordland, men bor nå i bergen sammen med sin mann Kenneth. Sammen har de to voksne gutter. Av utdannelse er hun sykepleier, samt studier i journalistikk og bibelskole.

Nye medarbeidereSvanhild Jakobsen

Som Misjonsrådgiver blir hun en del av DNIs arbeid i Norge, hvor formålet er å vekke til ansvar for det jødiske folk og misjon. Hennes virke vil være knyttet til DNIs arbeid i Bergen med omegn, samtidig som hun vil være tilgjengelig for andre steder i Norge. I tillegg vil Svanhild ha særlig ansvar for oppfølging og rutiner knyttet til medlemmer og fastegivere i organisasjonen.

Svanhild har tidligere arbeidet som journalist for diverse lokalaviser og et menighetsblad. Sammen med ektemannen Kenneth har hun vært misjonær i Ukraina over en niårs periode, hvor de jobbet blant annet med russisktalende jøder. Dette gav henne kjennskap og kunnskap til den messianske bevegelse, og hun har i dag god kjennskap til messianske forsamlinger i Ashdod og Ashkelon i Israel. De siste årene har hun vært ansatt som sykepleier, og fra 2015 i hjemmesykepleien.

Jakobsen kommer til stillingen med mye kompetanse når det gjelder messianske jøder og misjon blant jøder. Familien er i dag tilknyttet Credokirken i Bergen. Sammen med mannen Kenneth synger og taler hun. Svanhild starter i stillingen 1. desember.

Misjonsrådgiver med ansvar for misjonsavtaler og familiearbeid

Kjetil Morken (f.1968) er ansatt i 100% stilling som Misjonsrådgiver, med bo- og arbeidssted i Stavanger-krets av DNI. Kjetil er fra Bryne og er gift med Oddfrid Morken. Sammen har de to døtre. Han kjenner Israelsmisjonen godt, og har blant annet bakgrunn fea kretsstyret i Stavanger. Kjetil har vært med å arrangere rundt 40 turer til Israel, både for ungdom og senere de meget populære familieturene som mange har vært på.

Nye medarbeidereKjetil Morken

Som Misjonsrådgiver blir han en del av DNIs arbeid i Norge, hvor formålet er å vekke til ansvar for det jødiske folk og misjon. Hans virke vil være knyttet til DNIs arbeid i Stavanger med omegn, samtidig som han vil være tilgjengelig for andre steder i Norge. Kjetil vil i tillegg ha ansvar for DNIs rutiner og oppfølging av misjonsavtaler med menigheter og forsamlinger, samt arbeide med DNIs familiearbeid. 

Kjetil har et stort nettverk i Rogaland, både gjennom turene til Israel og som tidligere daglig leder i Bok & Media Stavanger. Han har menighetsbakgrunn fra Frikirken, og har vært ansatt i FriBu tidligere. I dag er Kjetil aktiv i Misjonskirken på Bryne, hvor Kjetil også har vært formann.

Kjetil starter i stilling 1.desember.

 

Publisert 03.09.2020