Klart for Kretslotteriet

Høsten 2020

I andre del av august starter årets Kretslotteri. Da kommer loddbøkene, som blir distribuert så fort det lar seg gjøre. Rammen er satt til kr 400 000 også i 2020, med gevinster for en samlet verdi på kr 100 000.

Bunad er toppgevinst også i år; verdi 45 000 kr. Ellers har vi stilige UP-krakker, et nydelig service, gassgrill, bålpanne, julekrybber, barnegensere, akvareller, villsauskinn, med mer.

Omtrent 160 enkeltpersoner har lovet å delta med loddsalg. I tillegg er det gjort avtaler om loddsalg ved handlesentre disse stedene: Egersund, Vigrestad, Varhaug, Nærbø, Bryne, Kleppe, Sola, Randaberg, Finnøy. Vi håper å få på plass en avtale både for Sandnes og Stavanger, gjerne også nord i kretsen – og kanskje også andre steder. Ta kontakt med misjonsrådgiver.

Loddsalget skal foregå fram til og med 31. oktober. Trekning blir 06. november. Det blir stor misjonsfest i Randaberg 12. november, der trekningen blir offentliggjort, noe lignende som vi hadde i Betlehem, Hinna, i november 2019. Arne Berge og Randaberg musikklag vil delta denne kvelden.

Paul Odland
Misjonsrådgiver
Tlf: 
971 89 825
stavanger@israelsmisjonen.no 

Organisasjoner