Studietur for frivillige og medvandrere

18.-25. oktober 2021 - Påmeldingsfrist: 25. juli
Studietur for frivillige og medvandrere

Etter et år med svært begrensede muligheter for både møtesamvær og reiser, vil vi nå tilby en studietur til Israel! Vi inviterer deg som er frivillig medarbeider eller medvandrer i Israelsmisjonen til å bli med!

Turen starter i Nasaret og fortsetter via Afula og Haifa til Jerusalem og Tel Aviv. Vi får nærkontakt med Israelsmisjonens arbeid og berørende møter med mennesker, - Israelsmisjonens utsendinger, samarbeidspartnere og andre. Vi får også med noen opplevelser og steder som kanskje er nye for mange av oss. Vi legger vekt på et sosialt og åndelig inkluderende fellesskap og ny inspirasjon for eget trosliv og for vårt engasjement i Israelsmisjonen. De fleste kveldene har vi en samling på hotellet. Det kan bli enkelte endringer i det oppsatte programmet. Vi må selvsagt også ta forbehold om at reiserestriksjonene er opphevet og pandemien under kontroll.

Ta kontakt så snart som mulig for påmelding eller spørsmål!

Vennlig hilsen Ellen Raen, reiseleder


Studietur for frivillige og medvandrere

 

Dagsprogram

Last ned brosjyre (PDF)

Mandag 18. oktober
Utreise fra Gardermoen kl. 11.20 med Turkish Airlines via Istanbul.
Ankomst Ben Gurion International Airport kl. 20.10.

Buss til Nasaret og Golden Crown Hotel, der vi skal bo i to netter.

Tirsdag 19. oktober
Denne første dagen i Israel starter med en tur til Ramot, en moshav på nedre Golan. På tilbakeveien kan det bli mulig med et bad i Genesaretsjøen.

På ettermiddagen besøker vi Home of Jesus the King Church, der vi møter menighetens pastor. Vi prøver også å få et møte med Nazareth Trust og deres arbeid her i byen.

Onsdag 20. oktober
Etter frokost forlater vi Nasaret og kjører til Afula for fabrikkbesøk hos Moraz. Her produseres de populære hud- og helseproduktene som vi selger i Misjonsbutikken Tabita.

Fra Afula går turen videre til Haifa og møte med noen fra staben ved Beit Eliahu-menigheten og Ebenezerhjemmet.

Utpå ettermiddagen setter vi kursen mot Jerusalem og Montefiore Hotel. Her skal vi ha bo i tre netter.

Kveldssamlingen vil by på et besøk fra Jerusalem Institute of Justice.

Torsdag 21. oktober
Vi starter dagen med tannlegebesøk! På klinikken til Dental Volonteers for Israel blir vi kjent med et av prosjektene som støttes av Hjelp Jødene Hjem. Derfra drar vi til Gush Etzion sør for Betlehem. Der får vi høre om historien til dette området og se den monumentale eika Lone Tree. Vi besøker også Heritage Center og Pina Chama, et lite velferdssenter for soldater som drives av lokalbefolkningen.

På kveldssamlingen får vi et møte med Machaseh - krisesenterarbeidet der Israelsmisjonen er støttepartner.

Fredag 22. oktober
Denne dagen starter vi på Caspari Center sammen med vår utsending, Elisabeth Levy, som er internasjonal leder av senteret. Deretter tar vi en rusletur i det ultraortodokse strøket Mea Shearim. Det blir også anledning til en runde på egen hånd før vi ved solnedgang samles ved Vestmuren, opplever sabbatens inngang og har en andaktsstund.

Lørdag 23.oktober
Det blir en rolig formiddag i Jerusalem der vi er fri til en vandring i Gamlebyen, synagogebesøk eller annet. På ettermiddagen samles vi i den tyske Erlöserkirche. Der møter vi Den Danske Israelsmission som er vår samarbeidspartner og har virksomhet knyttet til denne kirken. Vi blir med på deres gudstjeneste og en samling i etterkant, der vi blir kjent med vår søsterorganisasjons arbeid i landet.

Med dette er vårt program i Jerusalem og omegn fullført for denne gang, og bussen tar oss nå til Tel Aviv der vi ankommer Sea Net Hotel på kvelden. Her skal vi bo de to siste nettene på turen.

Søndag 24. oktober
Etter frokost deltar vi på gudstjenesten i Immanuelkirken i Tel Aviv-Jaffa. Vi vil også høre om denne unike kirkens historie og få et innblikk i dagens arbeid i menigheten og i Immanuel Ministries.

Etterpå tar vi en tur i Gamle Jaffa, før vi besøker butikken til Det israelske bibelselskapet. Her får vi høre om et blomstrende evangeliseringsarbeid, og vi kan handle vakre sølvsmykker og andre varer som selges til inntekt for bibelspredning og evangelisering.

Mandag 25. oktober
Avreise fra Ben Gurion Lufthavn kl. 10.05 med ankomst Gardermoen kl. 16.45


Pris og påmelding

Turpris fra Oslo Gardermoen ved 20 betalende: kr. 15 750,-.
Enkeltromstillegg kr. 6 100,- (begrenset antall).
Tilslutning fra andre byer på forespørsel.
Overnatting i delt dobbeltrom inkludert halvpensjon (frokost og middag, bortsett fra middag lørdag).

Ikke inkludert i prisen:
Øvrige måltider, drikke til maten, eventuelle inngangsbilletter, eventuell transport i tillegg til inkluderte bussturer, reise- og avbestillingsforsikring.
Tips til hotellbetjening, sjåfør og guide ca. 50 USD pr. person.

Vær obs på at det kan komme krav om dokumentasjon om vaksine for Covid-19 og/eller negativ Covid-19 test rett før avreise.

Vi må ta forbehold om endring i pris ved eventuelle endringer i valutakursen.

Påmelding til
sorlandet@israelsmisjonen.no eller tlf. 917 43 162, gjerne så snart som mulig.
Påmeldingsfrist: 25. juli 2021. Begrenset antall plasser.

Arrangør: Den Norske Israelsmisjon i samarbeid med Plussreiser

Relaterte dokumenter