-
(Bakgrunnsfoto: fra Bjorliheimens Facebookside)
(Bakgrunnsfoto: fra Bjorliheimens Facebookside)

UngeVoksne weekend 2018 - Bjorliheimen

6-8. april 2018

Vi gjentar suksessen fra i vår og inviterer til ny weekend på Bjorliheimen i 2018, helga etter påske.

Hovedtaler i år er Omri Jaakobovich

Omri Jaakobovich er en messiansk jøde fra i Israel. Som de fleste israelere, reiste Omri på backpacking etter militærtjenesten. Han kom til New Zealand, og tok inn på et hotell. Resepsjonisten så at Omri var jøde, og fortalte ham om Jesus, jødenes Messias. Omri, som ikke hadde hørt om Jesus før, tok imot evangeliet og ble en troende (se hans vitnesbyrd i filmen under).


I dag er Omri leder for HIT – Hosting Israeli travellers. HIT er et nettverk som organiserer overnatting hos private personer for israelere. Det unike med HIT er at alle vertsfamiliene er kristne, og skal vise israelerne Guds kjærlighet på en respektfull og god måte. I hvert hjem skal de også ha en hebraisk bibel tilgjengelig. Omris hjerte er at israelere på reise skal få se Jesus som sin personlige Messias og Herre, slik han gjorde selv for så mange år siden.    

Se hele reiseruten til Omri Jaakobovich (gå til artikkel).

Kickoff

Norge er et populært feriemål for mange, også israelsk ungdom. Sammen med HIT og Omri vil Den Norske Israelsmisjon starte et norsk nettverk av kristne familier og enkeltpersoner, som kan ta imot israelsk ungdom som er på reise, og gjennom gjestfrihet og samtaler vise kristen nestekjærlighet, omsorg og fellesskap. 

UngeVoksne weekend 2018 - Bjorliheimen

Bjorlihelga er kickoff for et slikt norsk nettverk. Omri vil fortelle om hvordan flere israelere har fått høre og tatt imot Jesus gjennom HIT sitt arbeid, og gi oss god forkynnelse fra Guds Ord. Vegard Soltveit fra Israelsmisjonen blir også med, og informerer om det nye nettverket vi vil starte i Norge.  Med andre ord: er det ei helg du ikke vil gå glipp av, så er det denne!

Weekend 2018

Ungevoksne Weekend er for hele familien, barn, ungdom og voksne. Vi ønsker å ha et godt sosialt samhold, fokus på forkynnelse og lovsang, og misjonsarbeid blant det jødiske folk. Det blir møter, god mat og ulike aktiviteter.

UngeVoksne weekend 2018 - Bjorliheimen

Kom og bli med oss på ei super helg på Bjorli!

Pris: 1350,- for voksne/tenåringer, 780,- (9-12år), 570,- (4-8år) barn under 4 år gratis.

PåmeldingFacebook (se event) eller til:

John Erling Jerstad (joh-ejer@online.no)
Torbjørn Landmark (torlaned@gmail.com)
Gunhild H. Lorentzen (gunhild.h.lorentzen@hotmail.com)