Vinneren av medvandrerkampanjen er trukket!

Dette året har vi hatt en satsning på å verve medvandrere til organisasjonen. Kampanjen gav 37 nye medvandrere som til sammen har forpliktet å gi 84.000 kroner i året til Den Norske Israelsmisjon. Vi er ekstremt takknemlig for at så mange har valgt å være med å støtte arbeidet med å gi evangeliet tilbake til Jesu eget folk, jødene.

- Dette er en svært viktig støtte for arbeidet. Medvandrer er de som bærer arbeidet vårt, og derfor er det godt å oppleve at mange ønsker å være med i bønn og økonomisk, sier markedsleder i Den Norske Israelsmisjon, Kristoffer Eknes

Han sier videre at han tror potensialet for flere medvandrere er stort, og at disse 37 nye forteller noe om at budskapet treffer.

- Jeg tror mange blir overrasket over at stadig flere jøder kommer til tro på deres messias, Jesus. Det skjer nå, og da er det godt å kunne være med å støtte dem som deler troen med sin familie, venner, naboer og andre.

Gir bort en reise til Israel blant de nye medvandrerne

Blant de nye medvandrerne skal det trekkes én vinner av tur til Israel for to personer på en verdi inntil 30.000 kroner iløpet av 2023. Vinneren ble trukket ved at alle giverne i perioden 01.01.22 – 22.04.22 fikk tildelt et nummer. Deretter ble et nummer trukket ut tilfeldig av en generator.

Vinneren av reisegavekortet er: Jaanika Sørås. Vinneren vil bli kontaktet for informasjon om hvordan en kan løse det ut i en reise.

Vi gratulerer så mye med gaverkortet, og takker alle som har vert med å verve. Alle som har vært med å verve vil motta et gavekort hos Misjonsbutikken Tabita.