Sponsoravtale

Bedriftsstøtte

Vi ønsker partnere som har et engasjement for vårt arbeid, og som vil strekke seg litt lengre. Ved å inngå en sponsoravtale med Den Norske Israelmisjon er deres bedrift med på å gjøre en forskjell for Israel og det jødiske folk!

For oss er det viktig å ha en dialog, slik at vi sammen kan finne et prosjekt som passer deres bedrift.
Ta kontakt med oss på post@israelsmisjonen.no eller 22 98 85 00, hvis du ønsker å støtte oss som partner.

Bli vår sponsor på stevner og andre arrangementer

Bli med å delta som sponsor på vårt sommerstevne eller andre arrangementer rundt omkring i Norge.

Vi ønsker å tilby dere muligheten for reklame på storskjerm (bilde) hvor sponsorer blir presentert, samt mulighet for stand i forkant og etterkant av arrangementet. 

Hvilket arrangement sponsoravtalen skal gjelde og pris blir avtalt nærmere. 

Ta kontakt med oss på post@israelsmisjonen.no eller 22 98 85 00, hvis du ønsker en sponsoravtale på et av våre arrangementer.

Sponsoravtale - Run For Israel

Gjennom Run For Israel (gå til nettside) ønsker vi å skape en arena for løpeglede hvor privatpersoner, løpegrupper, lag eller bedrifter kan være med å sponse våre diakonale/humanitære prosjekter i Israel. Vi ønsker å inspirere deg til å ta i bruk kroppen, samtidig som du er med å gjøre noe positivt for andre.

Ønsker din bedrift å gi til et verdifullt formål om har en større betydning? Deres bedrift kan være med å sponse Run For Israel, og få logo plassert på Run For Israels nettside og på løpernes t-skjorter. 

Det er også mulighet for å sponse en deltager direkte. Da gis pengene via løperens eller lagets navn, og vi får mulighet til å registrere hva de forskjellige deltakerne har løpt inn på sikt. 

Gå inn på RunForIsrael.no, og bruk skjemaet (gå til nettside) for å melde din bedrift på som sponsor for Run For Israel.